Pioneer DDJ-RZX digitale DJ en VJ MIDI-controller

DDJ-RZX
€2.999,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer DDJ-RZX is het vlaggenschip onder de DJ MIDI-controllers, maar naast gebruik voor audio is deze controller ook geschikt voor het mixen van videobeelden. De controller is uitgevoerd met drie 7 inch touchscreens.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240354
  • Artikelnummer:DDJ-RZX
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De DDJ-RZX van Pioneer DJ is het vlaggenschip onder de controllers voor DJ en VJ werk. Met deze controller kun je vergelijkbaar werk verrichten zoals met de DVJ-1000 en SVM-1000. Maar naast gebruik voor video is de Pioneer DDJ-RZX ook uitstekend voor alleen audiogebruik.

Schermen
De DDJ-RZX is voorzien van drie aanraakgevoelige schermen van 7 inch. Op deze schermen is alle benodigde informatie te zien zoals hot-cue's, effecten, BPM, pitch, pitchbereik, maar uiteraard ook de visuals, track titel, waveform en de tijd van de track.

Kanalen
De DDJ-RZX is uitgevoerd met een 4-kanaals mixer waarbij je per kanaal kunt kiezen welke bron je wilt gebruiken. Zo zijn kanaal 1 en 4 uitgevoerd met een line, phone en USB ingang en kanaal 2 en 3 met een CD en USB ingang.

Mic FX
Wat we voor het eerst op een Pioneer DJ product zien is een effectendeel dat speciaal voor de microfoon-aansluitingen is ontworpen. De microfoonkanalen zijn namelijk uitgevoerd met 4 effecten, zo heb je het pitcheffect om je stem lager of hoger te maken of het echo-effect om meer diepte in je stem te creëeren. Naast de echo en pitch heb je nog de reverb en V-tune effecten.

Jogwheel
De jogwheels op de DDJ-RZX kennen we al een tijdje, deze zijn namelijk gelijk aan de jogwheels van de CDJ-2000, CDJ-2000 Nexus en CDJ-2000 NXS2. Deze voelen dus hetzelfde aan, ook kun je zoals je gewend bent de soepelheid van het jogwheel instellen met de "jog feeling adjust" draaiknop. Ook geeft de buitenring van het jogwheel aan of de fader van het betreffende kanaal open staat, zo weet je dus dat je on-air bent.

Te veel om op te noemen
Je kunt het zo gek niet bedenken of de Pioneer DJ DDJ-RZX die kan het. Zo kun je via de touchscreens enorm veel soorten effecten bedienen zoals de "video touch FX", maar ook kun je video's voorbekijken zoals een DJ de muziek voorbeluistert. Onderaan de decks vind je 8 aanraakgevoelige pad's. Deze kunnen gebruikt worden als hot-cue's, slicer-effect, sampler of als speciale pad effecten.

RZX-fader
Waar Pioneer DJ veel tijd in heeft gestoken is in de crossfader. De DDJ-RZX is dan ook uitgevoerd met de RZX-fader als crossfader. Deze werkt nog soepeler dan de MAGVEL fader die in bijvoorbeeld de DJM-900 NXS2 en DJM-S9 is gebruikt. Het bewegende deel van de RZX-fader is zo'n 40% lichter in gewicht waardoor hij zeer geschikt is voor scratch DJ's.Specificaties:
-Complete DJ en VJ controller
-Compatible met Rekordbox DJ en Rekordbox video
-Mixer met 4 kanalen en sampler
-3 touchscreens van 7 inch
-Video controlling
-165mm Jogwheels van CDJ-2000NXS2
-8 pad's per deck met RGB kleuren
-6 sound color FX effecten
-4 effecten voor de microfoon
-Release EFX
-OscillatorFX
-CFX
-2 USB-aansluitingen
-2x XLR-jack combinatie microfoon-ingangen
-2x RCA Phono-ingang
-2x RCA CD-ingang
-2x RCA Line-ingang
-3.5mm en 6,3mm jackplug hoofdtelefoon-aansluiting
-Master 1 uitgang: XLR
-Master 2 uitgang: RCA
-Booth-uitgang: 6,3mm jack
-Aansluitspanning: 110 tot 240V
-Stroomverbruik: 38 Watt
-Gewicht: 15,9kg
-Afmetingen: 945 x 119,7 x 547mm (BxHxD)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen