Pioneer DDJ-RX MIDI-controller

DDJ-RX
€1.049,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Met de komst van de Pioneer DDJ-RX is de Rekordbox software niet meer alleen bedoeld voor het voorbereiden van tracks, maar ook voor het direct afspelen ervan. De Pioneer DDJ-RX is een 4-kanaals MIDI-controller met talloze functies.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240118
  • Artikelnummer:DDJ-RX
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

Met de Pioneer DDJ-RX kun je 4 kanalen in Rekordbox bedienen. Elk kanaal heeft zijn eigen VU-meter en natuurlijk een uitgebreide toonregeling. Dankzij de diverse in- en uitgangen kun je de DDJ-RX ook gebruiken als losse mixer.

Uitgebreide functies
Je kunt het zo gek niet bedenken of we zien het terug op deze Pioneer DDJ-RX controller. Naast de standaard items zoals pitchcontrol, loopfunctie, hot cues en sync-button, biedt de controller nog talloze andere mogelijkheden. Wat te denken van de interne sampler, sequencer, quantize functie en 

Layout
De layout van de Pioneer DDJ-RX is zeer overzichtelijk en sluit helemaal aan bij de Rekordbox software, Ondanks de vele knoppen zal de controller dus intuïtief te bedienen zijn. Helemaal bovenaan in het midden zien we de browse-knop zoals we dat van Pioneer, maar ook andere controllers, inmiddels gewend zijn.

Pads
Aan weerszijden van de DDJ-RX zien we multi-coloured performance pads. Deze totaal 16 rubberen pads herbergen hot cues en diverse effecten.Specificaties:
-Compleet compatible met Rekordbox
-Needle search
-16 multi-coloured performance pads
-Diverse effecten: Sound Colour FX, Sequencer, Release FX, Beat FX, Quantize, Slip Mode
-Ingangen: 2x CD (RCA), 2x microfoon (XLR en jack)
-Uitgangen: Master Out (RCA en XLR), monitor out (jack), koptelefoon uit (minijack en jack)
-Frequentie respons: 20 Hz - 20 kHz
-Afmetingen: 664 x 70.4 x 353.4mm (BxHxD)
-Gewicht: 5,8kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen