Pioneer DDJ-RB Rekordbox DJ controller

DDJ-RB
€254,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Pioneer DDJ-RB biedt je alles wat je nodig hebt om te beginnen met draaien. Zijn werking is vergelijkbaar met die van een professionele DJ setup. Het is een MIDI-controller die Pioneers RekordBox software nodig heeft om te werken.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240408
  • Artikelnummer:DDJ-RB
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
Het mooiste aan de Pioneer DDJ-RB is ongewtijfeld zijn gebruikersgemak. Of je nu vaker hebt gedraaid of net begint, de DDJ-RB is dusdanig vormgegeven dat iedereen ermee uit de voeten kan. De layout komt overeen met die van de meegeleverde RekordBox DJ software.

Mixer
De mixer is zoals we van Pioneer kennen ook lekker overzichtelijk. De 2 kanalen hebben beiden een VU-meter om het inkomende signaal te kunnen meten. Behalve de 3-bands toonregeling zien we ook een filterknop om eenvoudig een effect toe te kunnen passen op het betreffende kanaal.

Performance pads
Onderaan de controller zien we 8 performance pads. Deze kennen tal van functies en je gebruikt ze bijvoorbeeld voor Hot Cues, Pad FX, Beat Jump en Slicer. De Pioneer DDJ-RB is volledig USB gevoed en je hebt dus geen losse stroomkabel nodig.Specificaties:
-Compacte RekordBox DJ controller
-Ingangen: 1x microfoon (jack)
-Uitgangen: 1x Master (RCA), 1x hoofdtelefoon (3.5mm mini-jack)
-USB gevoed
-Afmetingen: 482,6 × 58,5 x 272,4mm
-Gewicht: 2,1 kg
-Geleverd inclusief RekordBox DJ Plus Pack software

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen