Pioneer DDJ-800 DJ controller

DDJ-800
€899,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Pioneer DDJ-800 is een professionele 2-kanaals DJ controller om te gebruiken met de bekende Rekordbox DJ software. Hij heeft veel weg van zijn grotere broer; de populaire DDJ-1000. Informatie over je tracks lees je af van het jogwheel display.
Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201241610
  • Artikelnummer:DDJ-800
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

Het was te verwachten dat Pioneer met een 2-kanaals controller zou komen, die veel weg heeft van de populaire, grotere DDJ-1000 en de kleinere DDJ-400. Deze DDJ-800 kun je overal eenvoudig mee naar toe nemen. Hij is maar liefst 22% lichter dan zijn grotere broer en weegt slechts 4,7kg.

Met Rekordbox licentie
Hij is gemaakt om samen te werken met Rekordbox, hét softwareprogramma van Pioneer DJ. De DDJ-800 wordt dan ook geleverd met een licentiesleutel voor deze software. Op je laptop/PC staan je tracks en met de DDJ-800 kun je ze inladen, afspelen en er tal van effecten aan toevoegen.

Feedback reducer
Nieuwe in de software is de feedback reducer. Je kunt hierbij kiezen uit een Light en Heavy reducer. In beide gevallen zal het bekende rondzingen van de microfoon (feedback genaamd) tot een minimum worden beperkt.

Layout van de DDJ-800
De layout van de DDJ-800 is afgekeken van de grote clubstandaard serie; de NXS2. Zo zitten de Play en CUE buttons linksonder en is de controller voorzien van een grote pitchfader. De gevoeligheid van de jogwheels kun je net als bij de CDJ-2000NXS2 instellen. Ook bij de mixer zien we veel overeenkomsten. Zo zitten zowel de Sound Color effecten, als de Beat effecten exact op dezelfde positie als bij de DJM-900NXS2. Het zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt overschakelen tussen verschillende Pioneer DJ producten.

Externe apparatuur aansluiten
Het aansluiten van externe apparatuur is overigens heel eenvoudig. Op de mixer zijn namelijk ook aansluitingen aanwezig voor draaitafels of andere audiobronnen, zoals MP3-spelers. Er zijn bovendien 2 microfoonaansluitingen voorzien, zowel in jack als XLR.

16 Performance pads
Op vrijwel elk modern DJ product van Pioneer kom je tegenwoordig gekleurde performance pads tegen. Ook op deze DDJ-800 is dat het geval. Het zijn er 8 per deck en ze hebben als functie de Hot Cues, Pad FX, Beat Jump, Sampler en Keyboard modus mee te activeren.

Alle informatie binnen handbereik
In de jogwheels van de DDJ-800 zit net als bij de DDJ-1000 een hoogwaardig display verwerkt. Het geeft je alle informatie die je als DJ graag zou willen zien. Denk daarbij aan de Wave Form (trackopbouw), maar ook aan het pitchbereik, je CUE-punten, BPM en resterende tracktijd. Overige informatie kun je natuurlijk altijd vanaf je laptop of PC aflezen. Het is ook mogelijk hier het artwork van de artiest weer te geven.

Effecten te over
Ondanks dat de DDJ-800 relatief klein van formaat is, is er op de hoeveelheid effecten niet bespaard. Zo heb je de beschikking over 4 Color Effecten die per kanaal werken en maar liefst 14 Beat effecten die je ook over de master kunt toepassen.Specificaties:
-Pioneer DDJ-800 DJ controller
-Uitgerust met Color On Jog Display
-4 Color effecten per kanaal
-14 Beat effecten
-Feedback reducer, om rondzingers te voorkomen
-Voorzien van 16 aanslaggevoelige rubberen pads (8 per deck)
-Jogwheels in te stellen met Jog Adjust
-Layout van NXS2 serie
-Ingangen: 2x Line/Phone (RCA), 1x Aux (RCA), 2x Microfoon (1x XLR/jack combi en 1x 6.3mm jack)
-Uitgangen: 2x Master (1x XLR en 1x RCA), 1x Booth (6.3mm jack)
-Hoofdtelefoonuitgangen: 1x 6.3mm jack en 1x 3.5mm minijack
-Geleverd met voedingsadapter 12V
-Afmetingen: 632 x 334,5 x 69,7mm
-Gewicht: 4,7kg
-Geleverd met gebundelde licentiesleutel voor Rekordbox DJ

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen