Pioneer DDJ-200 Controller

DDJ-200
€159,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De DDJ-200 van Pioneer is de perfecte controller voor de beginnende dj. Hij is simpel, gebruiksvriendelijk en compact. Bovendien maakt hij het mogelijk de nummers direct af te spelen via je mobiele telefoon of pc of Mac.
Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:
  • Artikelnummer:DDJ-200
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

Wil jij leren draaien? Dan is de Pioneer DDJ-200 hét instapmodel wat je nodig hebt. Hij ziet er hetzelfde uit als de professionelere dj-controllers. Alleen biedt hij geen mogelijkheid om luidsprekers aan te sluiten. Dit kun je echter ook als een voordeel zien, aangezien je ze ook niet mee hoeft te nemen. De controller is gemakkelijk aan te sluiten op een smartphone, tablet, pc, mac of laptop. Dit kan draadloos via bluetooth of met de meegeleverde USB-kabel. Vervolgens gebruik je een van gratis programma's zoals WeDJ for iPhone, djay of edjing Mix en uiteraard de controller zelf voor het mixen.

Mixen vanuit Spotify en Deezer met de Pioneer DDJ-200

De muziek die je gebruikt om mee te mixen kun je vanuit diverse bronnen ophalen. Vanuit iTunes, een rekordbox-biblioheek, Deezer, Spotify of SoundCloud. Uiteraard is dit afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt en het programma dat je gekozen hebt. Als je de tutorial volgt, heb je snel alle kneepjes onder de knie. Bovendien maakt Transition FX het gemakkelijker om twee nummers in elkaar over te laten lopen. De tutorial en Transition FX zijn wel alleen beschikbaar in de app WeDJ for iPhone. Al met al is de Pioneer DDJ-200 dé controller om te leren dj'en.

Recordbox-licentie ingebouwd

Koop je de Pioneer DDJ-200 bij Fritz-Events, dan ben je direct eigenaar van een Recordbox-licentie. Na het downloaden van dit programma, kun je dit namelijk activeren door de controller aan te sluiten. De licentie zit als het ware opgesloten in het apparaat. Aangezien er geen gewone koptelefoonaansluiting op de DDJ-200 zit, wordt er een splitkabel meegeleverd zodat je toch van een hoofdtelefoon gebruik kunt maken.

Specificaties:
-Pioneer DDJ-200 Controller
-Let op: heeft geen geluidskaart en uitgang voor speakers/koptelefoon
-Bluetooth
-Aantal kanalen: 2
-Deckcontrole: 2
-Pad FX
-Transition FX
-8 Hot Cues
-Manuele Loop
-Fader Start
-1x USB B-poort
-Compatibele dj-software: WeDJ (iPhone), rekordbox (PC/Mac), djay (iPhone/iPad), edjing Mix (iPhone/iPad/Android)
-Softwaresysteemeisen Mac: macOS Mojave 10.14 (geüpdatet naar de laatste versie), macOS High Sierra 10.13 (geüpdatet naar de laatste versie), macOS Sierra 10.12 (geüpdatet naar de laatste versie)
-Softwaresysteemeisen PC: Windows® 10/ 8.1/ 7 (laatste servicepack)
-Afmetingen: 48,2 x 378 x 208mm (HxBxD)
-Gewicht: 1,2kg

Meegeleverde accessoires:
-1x USB-kabel
-1x Splitkabel
-Snelstartgids WeDJ/rekordbox
-Snelstartgids djay
-Snelstartgids edjing

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen