Kleding & merchandise

Showtec Rigging handschoenen

€15,30

Een rigger is de hele dag bezig met trussen, metalen, takels en hijsbanden. Goede bescherming voor de handen is dan natuurlijk wel gewenst. Met deze Showtec rigging handschoenen heb je goede grip en verklein je de kans op wonden aan je handen.

DAP Roadie handschoenen (maat S)

€26,30

Deze roadie handschoenen bieden optimale bescherming bij het opbouwen van bijvoorbeeld licht- en geluidsshows. Deze versie heeft maat S.

DAP Roadie handschoenen (maat L)

€32,50

Deze roadie handschoenen bieden optimale bescherming bij het opbouwen van bijvoorbeeld licht- en geluidsshows. Deze versie heeft maat L.

DAP Roadie handschoenen (maat XL)

€34,95

Deze roadie handschoenen bieden optimale bescherming bij het opbouwen van bijvoorbeeld licht- en geluidsshows. Deze versie heeft maat XL.

Showtec DAP/veiligheidshesje Security

€9,20

Soms is het nodig om op te vallen. Dat kan met dit veiligheidshesje, met de opdruk Security.

Showtec DAP/veiligheidshesje Crew

€9,20

Soms is het nodig om op te vallen. Dat kan met dit veiligheidshesje, met de opdruk Crew.

DAP T-shirt Stagecrew maat M

€12,95

DAP heeft diverse T-shirts en sweaters in het assortiment. Wat te denken van dit T-shirt met opdruk Stagecrew in de maat M.

DAP T-shirt Stagecrew maat L

€12,95

DAP heeft diverse T-shirts en sweaters in het assortiment. Wat te denken van dit T-shirt met opdruk Stagecrew in de maat L.

In deze categorie vind je kleding en merchandise. Denk hierbij aan petten, T-shirts, hoodies en keycords. Je wilt als professional natuurlijk wel te onderscheiden zijn van het publiek bij een festival of evenement.