Alpine gehoorbescherming

Hier vind je gehoorbescherming van Alpine voor een goede gehoorbescherming. Gehoorbescherming van Alpine komt van pas op festivals, in feesttenten, de bouw en in kroegen en discotheken. Ze beschermen je oren tegen gehoorschade zonder veel geluidskwaliteit in te hoeven leveren. Geniet van feestavond met de Alpine partyplug, music safe, muffy, pluggies of plug&go. Gehoorbescherming koop je bij Fritz-Events door onze uitstekende service en scherpe prijzen.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €30
Merken
Kleur
Plug&Go gehoorbescherming oordoppen
€ 9,95
Pluggies Kids oordoppen voor kinderen
€ 12,95
MusicSafe gehoorbescherming oordoppen transparant
€ 19,95
MusicSafe Pro gehoorbescherming oordoppen zwart
€ 27,95

Speciale oorkappen voor baby's en kinderen

Baby's en kinderen hebben extra gehoorbescherming nodig zodra je ze meeneemt naar een festival, tentfeest of ander evenement waar ze geluidschade kunnen oplopen. De oortjes van baby's en kinderen zijn namelijk erg kwetsbaar en gevoelig voor levenslange gehoorschade. Dit wil je uiteraard ten alle tijden voorkomen en dit doe je door Alpine Muffy of Alpine Muffy Baby te kopen. Deze oorkappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Onzichtbare gehoorbescherming

Als tiener of volwassene draag je op festivals en andere feesten uiteraard geen oorkap. Voor deze gelegenheden hebben wij Alpine PartyPlug en Alpine Music Safe gehoorbescherming. Dit zijn oordoppen die je in je oren plugt, waarna ze amper nog zichtbaar zijn en toch voldoende geluid dempen om gehoorschade te kunnen voorkomen. Het voordeel hiervan is dat ze voorzien zijn van een filter, waardoor je nog steeds kunt genieten van mooi klinkend geluid.

Dé specialist in licht, geluid, DJ gear & special effects

Bij Fritz-Events kun je terecht voor alle vragen met betrekking tot licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben in ons online assortiment 15.000+ producten voor DJ's, muzikanten, zangers, licht- en geluidtechnici, maar ook voor muziekliefhebbers. Wil je gebruik maken van de gratis verzending vanaf €75, -? Combineer dan benodigde producten die je bij ons kunt bestellen en bestel je vóór 18.00 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis!