Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2 DJ MIDI controller

KONTROLS4MK2
€589,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Zoals de naam je al doet vermoeden, is de Traktor Kontrol S4 de grote broer van de S2. Met extra functies is deze ook een stuk geavanceerder dan zijn kleinere broertje. De Traktor Kontrol S4 is een 4 kanaals MIDI controller met effectensectie.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Native Instruments
  • EAN:4042477224004
  • Artikelnummer:KONTROLS4MK2
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Zoals de naam je al doet vermoeden, is de Native Instruments Traktor Kontrol S4 de grote broer van de S2. Met extra functies is deze ook een stuk geavanceerder dan zijn kleinere broertje. De Traktor Kontrol S4 is een 4-kanaals MIDI controller met effectensectie en geavanceerd voor de aansturing van Traktor software. De vernieuwde S4 is uitgerust met een stevige behuizing en de knoppen zijn voorzien van RGB-verlichting.

4-Kanaals mixer
Met de Traktor Kontrol S4 MK2 DJ MIDI controller kun je met slechts één druk op de knop wijzigen van decks. Zo zit er per kant een knop voor de gewenste Deck-selectie. Zo kun je tot wel 4 decks tegelijk uitsturen. Elk kanaal heeft apart zijn eigen 3-bands EQ met daaronder een LP/HP-filter. Aan de achterzijde van de mixer bevinden zich extra ingangen voor microfoon en 2 RCA ingangen voor het aansluiten van een CDJ of draaitafel.

Effecten
Per deck tref je een grote jogwheel aan met diverse knoppen met daarboven 4 knoppen om de effecten te besturen. Je kunt 3 effecten selecteren of 1 effect kiezen met geavanceerde opties. De eerste knop is de Dry/Wet knop die de aanwezigheid van het effect bepaalt. Zo kun je met alle controle het gewenste effect actief zetten. Ook kun je scratchen met het jogwheel van de Traktor Kontrol S4 MK2.

Decks
Direct onder het jogwheel van de Traktor Kontrol S4 MK2 is een display geplaatst zodat je altijd direct ziet welk deck je aanstuurt. Maak met de loopknoppen altijd de gewenste loop in Traktor. De loop zal perfect afspelen en is eenvoudig te versnellen of te vertragen. Stel de 4 cue-points in zodat je snel kunt verspringen naar bepaalde punten in een track. Ook zijn deze cue-points te gebruiken in de FLUX mode. In de FLUX mode kun je naar cue-punten springen terwijl het nummer doorspeelt. Uiteraard bevindt zich naast beide jogwheels een apart pitch-fader waarmee je het juiste tempo bepaalt.Specificaties:
-Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2
-Degelijke MIDI-controller
-2 Jogwheels
-4 Kanaals mixer
-Flux-mode
-Tempo-fader
-Loop knoppen
-Sync knop
-4 Cue-knoppen
-Koptelefoon Cue knoppen
-FX controls
-Crossfader
-3-Bands-EQ
-Inclusief: Traktor Pro 2 software
-Gewicht: 3,4kg
-Afmeting: 50 x 33.8 x 7,2cm (LxBxH)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen