Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK2 DJ MIDI controller

KONTROLS2MK2
€389,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Native Instruments Traktor Kontrol S2 is een 2-kanaals DJ MIDI controller met effecten per kanaal. Je kunt mixen vanaf een laptop, PC, Mac, iPad en zelfs je iPhone. Met 2 grote jogwheels scrol je gemakkelijk door je tracks.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Native Instruments
  • EAN:4042477223205
  • Artikelnummer:KONTROLS2MK2
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Traktor Kontrol S2 is een 2-kanaals DJ MIDI controller met effecten per kanaal. Je kunt mixen vanaf laptop, PC, Mac, iPad en zelfs een iPhone. Met 2 grote jogwheels scrol je gemakkelijk door je tracks of heb je de mogelijkheid om te scratchen. In het midden van de controller bevindt zich een Browser-knop waarmee je snel de juiste nummers kiest.

Controls
Onder beide jogwheels van de Traktor Kontrol S2 MK2 zitten diverse knoppen die het draaien nog leuker maken. Maak wanneer je wilt een loop en synchroniseer de beat met de andere track op het andere kanaal. Beide tracks zullen dezelde BPM (Beats Per Minute) aannemen waardoor je meer tijd hebt voor het mixen, in plaats van dat je je bezig moet houden met het gelijkzetten van beide nummers. Ook zitten er boven beide jogwheels een aantal controls waarmee je de effecten bedient en de functies naar eigen wens kunt toevoegen. Met 4 cue-knoppen per kanaal spring je snel van het ene punt naar het andere cue-punt. 

Traktor
Deze controller is ontwikkeld voor de software van Traktor Pro 2. De software van Traktor is de meest gebruikte professionele DJ software. Dat is niet voor niets want het is gebruiksvriendelijk, werkt met CD en vinyl en de aanschaf is betaalbaar. Omdat je natuurlijk direct aan de slag wilt, wordt deze software meegeleverd met de Traktor Kontrol S2 MK2. Werk je liever met andere software? Ook dat is geen probleem want je kiest gemakkelijk de juiste settings met de software van de controller.Specificaties:
-2-Kanaals MIDI controller
-2 Jogwheels
-Flux-menu
-Tempo-fader
-Loop knoppen
-Sync knop
-4 CUE-knoppen
-Koptelefoon CUE knoppen
-FX controls
-Crossfader
-3-Bands-EQ
-Laadt iPad en iPhone op tijdens het gebruik
-Inclusief: Traktor Scratch Pro 2 software
-Gewicht: 2.6 kg
-Afmeting: 43.8 x 30.8 x 6.7cm (LxBxH)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen