Native Instruments Traktor Kontrol F1 MIDI controller

KONTROLF1
€173,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Native Instruments Traktor Kontrol F1 is ontworpen voor aansturing van de Remix-Decks in de Traktor software. Zo zijn de 16 verlichte pads direct gelinkt aan de 16 pads binnen de remix-decks.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Native Instruments
  • EAN:4042477218058
  • Artikelnummer:KONTROLF1
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

De Native Instruments Traktor Kontrol F1 is ontworpen voor aansturing van de Remix-Decks in je Traktor-software. Zo zijn de 16 verlichte pads direct gelinkt aan de 16 pads binnen de remix-decks. Je hebt de mogelijkheid om 4 Remix-Decks in te laden en deze zijn allemaal te bedienen vanuit 1 controller. Met de grote browse knop kun je gemakkelijk tussen de 4 decks kiezen zodat je de controle hebt over maar liefst 64 samples en/of loops. Ook kun je de Traktor Kontrol F1 als MIDI controller laten functioneren in een DAW zoals bijvoorbeeld Ableton Live. Gebruik hiervoor de Deck-Overlay.

Filter Sectie
Bovenaan de Traktor Kontrol F1 bevinden zich 4 rotatie-knoppen die je kunt toewijzen aan het gewenste filter-effect binnen de Traktor-software. Hiermee geef je extra dimensie aan samples of loops. Onder de filter knoppen zijn volume-faders geplaatst om eenvoudig het volume te regelen tussen 4 rijen van samples. 

Browsen en toewijzen
Met de knoppen die zich midden op de controller bevinden kun je gemakkelijk de verlichte pads toewijzen of samples en loops inladen. Ook zijn de 16-Multi-color verlichte pads apart van kleur te veranderen zodat je overzichtelijk al je geluiden kunt voorzien van een herkenbare kleur om bijv. drum en one-shot-samples te onderscheiden van elkaar. Met enkele handelingen wijzig je simpel je gewenste sample naar de gewenste pad.

Samenwerken
De Traktor Kontrol F1 werkt uitstekend met de andere Traktor Kontrol apparaten als de Z1 en X1. Deze apparaten vormen samen de perfecte aansturing voor je Traktor-software. Zo kun je met alle 3 de apparaten, mixen, aansturen, drummen, effecten toepassen en alles wat je binnen deze software maar wilt en kunt aansturen.Specificaties:
-Native Instruments Traktor Kontrol F1 MIDI controller
-Aansturing van Remix-Decks
-4 Stop/Mute knoppen
-4 Volume faders
-4 Filter Rotatieknoppen
-Perfect in combinatie met andere Traktor-producten
-Handige browse knop
-Voorzien van sync en quantize knoppen
-Automatische integratie wanneer aangesloten op Traktor
-16 Multi-color pads
-Kleuren naar wens instelbaar
-Deck-overlay
-Inclusief: Traktor Pro 2 en USB kabel
-Voeding: USB
-Kleur: zwart
-Gewicht: 730 gram
-Afmeting: 120 x 52 x 294cm (LxBxH)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen