Native Instruments Komplete Audio 6 USB audio interface

KOMPLETEA6
€199,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Native Instruments Komplete Audio 6 interface is een geluidskaart met 6 in- en 6 uitgangen en speciaal ontworpen voor de producer. Ook kun je prima gebruik maken van Traktor software en het geluid vervolgens uitsturen door 6 uitgangen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Native Instruments
  • EAN:4042477210663
  • Artikelnummer:KOMPLETEA6
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

Met een audioconversie van 24-bit/96 kHz stuurt deze interface het geluid op hoge kwaliteit uit. Dankzij de grote volumeknop bovenop de interface kun je gemakkelijk het volume aanpassen.

XLR/Jack ingangen
De gecombineerde XLR/jack ingangen kun je zowel gebruiken voor microfoons als instrumenten met Jack-plug. Beide ingangen zijn voorzien 48V Phantoom voeding waardoor je de mogelijkheid hebt condensatormicrofoons aan te sluiten.

Koptelefoon en monitor
Je hebt de mogelijkheid om te kiezen welk signaal je beluistert. Met slechts 1 druk op de knop kies je de kanalen 1/2 of 3/4. Ook de monitor is uitgerust met knoppen voor een mono of stereo weergave.

MIDI
Aan de achterzijde van deze kaart zit ook een MIDI in- en uitgang. Zo kun je externe synthesizers of controllers deel uit laten maken van je setup.

Eenvoud en gemak
De Auto Detectie maakt het aansluiten van de audio interface een eitje, zelfs wanneer er op dat moment tracks gespeeld worden in de Traktor software. Uit het dropdown menu dat tevoorschijn komt kan een keuze worden gemaakt uit diverse interfaces, waaronder de Audio 6 natuurlijk. De installatiewizard begeleidt je vervolgens door de verdere installatie. Hij herkent automatisch de in- en uitgangen. En het mooie is: iedere keer als de Audio 6 wordt aangesloten zal hij dit meteen weer doen.Specificaties:
-Degelijke audio interface
-2 Gebalanceerde XLR/Jack ingangen voorzien van 48V Phantoom voeding met gain control
-2 Gebalanceerde Jack ingangen
-S/PDIF
-6 in- en 6 uitgangen
-MIDI interface
-Stevige metalen behuizing
-Voeding:USB 2.0 bus powered
-Samplerate: 24-bit / 96kHz
-Low latency
-Jack koptelefoon uitgang
-Ondersteunt ASIO / Core Audio / DirectSound / WASAPI)
-Direct monitoring inclusief mix control knop en mono stand
-Grote volumeknop
-Meegeleverde software:Traktor LE 2: DJ, Cubase LE 6 en Komplete Elements

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen