MagicFX Super Blaster XL

MFX0802
€1.895,00
  • Beschikbaarheid: op werkdagen voor 13:00u besteld, volgende werkdag in huis
Confettishooters zijn er in kleine en grote maten. Tot welke categorie deze Magic FX Super Blaster XL behoort kun je raden. Blaast 10 tot 15 kilo confetti per minuut!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:MagicFX
  • EAN:8718627665275
  • Artikelnummer:MFX0802
  • Beschikbaarheid: op werkdagen voor 13:00u besteld, volgende werkdag in huis
De Magic FX Super Blaster XL is een perfecte confettishooter voor iedereen die net een beetje meer wil. Hij wordt namelijk ingezet bij grote outdoor evenementen, concerten en bedrijfsopeningen. 

Werking
De werking van de Magic FX Super Blaster XL is eigenlijk best eenvoudig. De shooter wordt geleverd inclusief flightcase. Eenmaal geopend zien we daar een grote koker in zitten. Deze koker bevestig je met pinnen aan de rest van de behuizing. Op de CO2 aansluiting sluit je een CO2 gasfles met stijgbuis aan. Zodra je de gasfles open draait, vliegt de lucht in hoog tempo door de behuizing. Aan de bovenkant kun je de shooter handmatig bijvullen met kilozakken confetti. 

Verbruik
De Magic FX Super Blaster XL werkt op CO2 gas en blaast in een minuut ongeveer 10-15 kg confetti de lucht in. Het bereik is ongeveer 25 meter. In een standaard gasfles zit voor 1 minuut lucht, waardoor je dus een langdurig effect hebt. Ideaal bij sportwedstrijden, outdoor evenementen en concerten. De Super Blaster XL is geschikt voor allerlei soorten confetti.Specificaties:
-Afmeting: 66 x 38 x 135cm
-Gewicht: 85 kg
-Verbruiksproduct: vloeibare CO2
-Aansturing: handmatig
-Verbruik/Capaciteit: 10-15 kg confetti per minuut
-Bereik: tot 25 meter
-Garantie: 3 jaar

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen