MagicFX Stage Flame vlammenwerper

MFX1201
€1.690,00
  • Beschikbaarheid: op werkdagen voor 13:00u besteld, volgende werkdag in huis
De Magic FX Stage Flame is een professionele vlammenwerper die we vooral tegen komen op de grotere locaties zoals buitenfestivals, concerten en evenementen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:MagicFX
  • EAN:8718627665466
  • Artikelnummer:MFX1201
  • Beschikbaarheid: op werkdagen voor 13:00u besteld, volgende werkdag in huis
Op zoek naar een professioneel effect waar iedereen van opkijkt? Deze Stage Flames van Magic FX zijn populair bij professionele gebruikers. Het zijn de meest veilige en gebruiksvriendelijke vlammenwerpers van dit moment.

Eenvoudig in gebruik en veilig tegelijk
De Stage Flame kan worden gebruikt met een aerosol bus of een tank met propaangas. Hij is eenvoudig met een DMX controller te bedienen, waarbij hij gebruik maakt van 3 DMX-kanalen. Eén kanaal daarvan wordt gebruikt voor de veiligheid. Deze moet eerst in de juiste stand staan, voordat er gevuurd kan worden. Het tweede kanaal is voor middelgrote vlammen en het laatste kanaal voor de grootste vlammen. Als de Stage Flame klaar is voor gebruik, beginnen op de achterzijde 2 rode lampjes te knipperen om bijvoorbeeld artiesten of andere personen die in de buurt staan te waarschuwen. Mocht het apparaat onverhoopt worden verplaatst of opgetild, dan blokkeert het afvuursysteem. 

Verbruik
Met een 500g aersol bus kunnen ongeveer 200 vlammen worden gemaakt. Sluit je de Stage Flame aan op een externe gasfles, dan kun je tot wel 1000 vlammen maken voor de fles leeg is. Er is onderscheid gemaakt tussen middelgrote vlammen (max. 4 meter hoog) en de grootste vlammen van wel 8 meter hoog.Specificaties:
-Voltage: 230V
-Vermogen: 100 Watt
-Kleur: zwart
-Uitstoot bij gebruik aerosol cans: 3-4 meter
-Uitstoot bij gebruik propaan gas: 4-5 meter
-Uitstoot bij gebruik aerosol cans en propaan gas tegelijk: 6-8 meter
-Uitgevoerd met Neutrik connectors
-Afmetingen: 36 x 31 x 21cm
-Gewicht: 14 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen