Overige lichtcontrollers

American DJ UC3 RC System controller

€18,00

American DJ maakt op veel lichteffecten gebruik van hun UC3 besturingssysteem, hiermee kun je gemakkelijk lichteffecten besturen zonder een dure controller. De RC in UC3 RC staat voor Remote Control.

JB Systems CA-8 Multifunctionele controller

€16,90

De JB Systems CA-8 is een multifunctionele, veelverkochte handcontroller, compatibel met heel wat van de JB Systems lichteffecten. De functies hangen af van het aangesloten lichteffect. Je treft ze aan in de handleiding van het aan te sluiten product...

Showtec DR Pro Rack DMX recorder

€229,00

De DR Pro Rack DMX recorder is ideaal voor het opnemen van lichtshows. Hij heeft een opnametijd van maar liefst 5 uur en heeft 8 geheugenknoppen om je shows in op te slaan. Door een wachtwoord in te stellen blijven je lichtshows veilig opgeslagen.

Showtec Node-1 DMX-Artnet converter

€189,80

Stuur al je DMX signalen over een netwerkkabel met deze Showtec Node-1 Artnet converter. Hij converteert DMX/RDM naar Artnet en andersom. Dit alles in een compacte, maar stevige behuizing.

Showtec PowerBOX 3 3-weg verdeelblok met Powercon in- en uitgang en W-DMX ontvanger

€138,50

Sluit niet DMX gestuurde lichteffecten aan op deze PowerBox 3 van Showtec. Door de draadloze DMX ontvanger kun je de lampen op afstand aan en uit zetten!

Showtec DMX Merge 2 naar 1 DMX-signalen

€105,00

Ben je in het bezit van 2 DMX-controllers die je voor dezelfde lampen wilt gebruiken of wil je maar één DMX kring maken? Deze Showtec DMX Merge kan 2 DMX-signalen samenvoegen tot 1.