LED controllers

JB Systems LEDCON XL LED-controller

€179,00

De LEDCON XL van JB Systems is de uitgebreidere versie van de LEDcon-02 controller. Hij heeft 8 extra faders voor het aansturen van lichteffecten. Hij is perfect in een 19 inch rack met een hoogte van 3 HE in te bouwen.

Showtec LED Commander Pro DMX lichtcontroller

€149,00

Op zoek naar een eenvoudige controller voor LED-parren? Op de Showtec LED Commander Pro kun je tot wel 8 fixtures bedienen. Maak eenvoudig scenes en chases of bedien de spots met de faders.

Showtec LED Operator 4 DMX LED controller

€54,00

De LED operator 4 is een simpele LED controller voor het bedienen van 4 groepen met LED-spots. Geen ingewikkelde functies of programma's, deze controller zal iedereen begrijpen.

Showtec LED Operator 6 DMX LED controller

€62,60

De Showtec LED operator 6 is een DMX controller geschikt voor het bedienen van 6 fixtures, voorzien van maximaal 6 kanalen. Dit maakt hem geschikt om RGBWA-UV spots te bedienen.

JB Systems LEDcon-02 MK2 Controller

€91,90

De LEDcon-02 is een geschikte controller om je LED parren mee aan te sturen. Hij is ideaal als afstandsbediening voor de LED Manager serie en LED projectoren van JB Systems. Je kunt tot wel 120 LED projectoren aansluiten.

Showtec Controller Pixelstrip MK2 P25 Pixelstrip controller

€295,40

Met deze controller voorzie je de Pixelstrip MK2 P25 van stroom en kun je hem naar wens aansturen. Hij beschikt over DMX512, ArtNet en KlingNet. Via ArtNet is de Pixelstrip het meest uitgebreid aan te sturen.