Complete LED lichteffecten sets

Cameo Multi FX Bar lichteffecten bar

€435,00

De Cameo Multi FX Bar is een bar met diverse effecten zoals LED-spots, LED-derby, stroboscoop en laser. Dit multi-effect zorgt voor een kleurrijk en zaalvullend disco-effect.

Showtec QFX Multi FX compact Light Set effecten bar

€329,00

De Showtec QFX is een fourbar met twee RGB parren, twee RGB lichteffecten en een rode/groene laser. Tevens is de set voorzien van een draagtas, statief, footswitch en afstandsbediening.

JB Systems Party Bar complete lichtset

€349,00

Binnen no-time heb je een complete lichtshow staan. Deze Party Bar van JB Systems is namelijk voorzien van twee parren, twee lichteffecten, vier krachtige strobo's / blinders en een laser! Deze complete lichtset wordt geleverd met transportkoffer.

Cameo Hydrabeam 400RGBW 4 RGBW moving-heads op bar

€358,00

Deze hydrabeam bevat 4 moving-heads met ieder een 10 Watt CREE RGBW QUAD LED. De moving-heads zijn razend snel en hebben 16 geautomatiseerde programma's.

Cameo Hydrabeam 300RGBW 3 RGBW moving-heads op bar

€275,00

De Hydrabeam 300RGBW is de luxere uitvoering van de Hydrabeam 300W. Dit 3-koppige lichteffect zorgt voor een erg mooi, kleurrijk en bewegelijk effect door de kamer, zaal of feesttent.

Cameo Hydrabeam 300W 3 moving-heads op bar

€277,00

De Cameo Hydrabeam 300W is een relatief klein, maar bewegelijk lichteffect. Hij bestaat uit 3 individueel aan te sturen koppen met daarin een krachtige 10 watt witte LED.

Beamz 2-Some lichtset 2x57 RGBW LEDs

€85,00

De 2 moonflowers op deze Beamz 2-some lichtset hebben ieder 57 LED's in de kleuren wit, rood groen en blauw. De T-bar reageert op muziek maar heeft ook vele voor geprogrammeerde programma's.

Beamz 3-Some lichtset met laser rood/groen

€199,00

De Beamz 3-Some is een lichtset bestaande uit 2 LED moonflowers en 1 laser. De set projecteert gekleurde patronen op de vloer en de laser maakt het effect helemaal compleet.

Beamz 3-Some lichtset 3x57 RGBW LEDs zwart

€139,00

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare lichtset, dan is het zeker de moeite waard om naar deze Beamz 3-Some te kijken. Hij bestaat uit 3 LED moonflowers die op de muziek kunnen reageren dankzij een ingebouwde microfoon.

Showtec XS-2 Dubbele LED moving-head op T-bar

€519,00

Met de Showtec XS-2 haal je 2 moving-heads in huis in één unit. De Showtec XS-2 kun je zowel staand op de grond als hangend op een statief gebruiken.

JB Systems Party Beams LED lichteffect

€119,00

De JB Systems Party Beams is een gaaf lichteffect wat bestaat uit 8 LED-spots en 4 krachtige koud-witte blinder en stroboscoop LED's.

Beamz 4-Some lichtset 4x57 RGBW LEDs zwart

€189,00

Bij een drive-inshow mogen de lichteffect niet ontbreken. Beamz heeft deze T-bar met 4 units die ieder zijn voorzien van 57 RGBW LED's. De spots zijn muziek en DMX-gestuurd.

Beamz Light Package 1 met diverse lichteffecten

€99,90

Ben jij een beginnende DJ en wil jij jouw drive-in show van licht voorzien? Met de Beamz Light Package 1 haal je een LED Moonflower RGBAW lichteffect, Mini Star LED Ball RGBAW en een witte stroboscoop in huis voor een aantrekkelijke packageprijs.

Beamz Light Package 2 met diverse lichteffecten

€99,90

Beamz heeft deze Light Package 2 gemaakt voor de thuisgebruiker en de beginnende DJ. De set bevat 2 Moonflower lichteffecten en zelfs een rood-groene laser!

Beamz Light Package 3 met diverse lichteffecten en rookmachine

€89,00

Met de Beamz Light Package 3 ben je in één keer voorzien van een laser, Moonflower effect en een rookmachine. De lichten geven leuke effecten waar de rookmachine deze nog eens versterkt.

Beamz Light Package 4 met diverse lichteffecten

€75,00

Maak jouw feest of drive-in show helemaal compleet met de Beamz Light Package 4! De set bevat een rood-groene laser, Moon Flower effect en een stroboscoop voor geweldige effecten.

Cameo Hydrabeam 400W 4 moving-heads op bar

€499,00

Deze Hydrabeam bestaat uit 4 zeer snelle moving-heads die op een bar bevestigd zijn. De 4 moving-heads zijn apart van elkaar te bedienen en hebben ieder een 10 Watt Witte LED.

Showtec Octostrip Set MKII LED strip

€734,30

Deze Octostrip Set mkII LED strip van Showtec is een set bestaande uit 8 LED strips en een controller om de strips via DMX mee aan te kunnen sturen. Met de bijbehorende bracket kun je ze ophangen aan een muur of ophangen aan truss.