Complete LED lichteffecten sets

Cameo Multi FX Bar lichteffecten bar

€477,00

De Cameo Multi FX Bar is een bar met diverse effecten zoals LED-spots, LED-derby, stroboscoop en laser. Dit multi-effect zorgt voor een kleurrijk en zaalvullend disco-effect.

Showtec QFX Multi FX compact Light Set effecten bar

€338,00

De Showtec QFX is een fourbar met twee RGB parren, twee RGB lichteffecten en een rode/groene laser. Tevens is de set voorzien van een draagtas, statief, footswitch en afstandsbediening.

JB Systems Party Bar complete lichtset

€299,00

Binnen no-time heb je een complete lichtshow staan. Deze Party Bar van JB Systems is namelijk voorzien van twee parren, twee lichteffecten, vier krachtige strobo's / blinders en een laser! Deze complete lichtset wordt geleverd met transportkoffer.

Cameo Hydrabeam 400RGBW 4 RGBW moving-heads op bar

€359,00

Deze hydrabeam bevat 4 moving-heads met ieder een 10 Watt CREE RGBW QUAD LED. De moving-heads zijn razend snel en hebben 16 geautomatiseerde programma's.

Cameo Hydrabeam 300RGBW 3 RGBW moving-heads op bar

€398,00

De Hydrabeam 300RGBW is de luxere uitvoering van de Hydrabeam 300W. Dit 3-koppige lichteffect zorgt voor een erg mooi, kleurrijk en bewegelijk effect door de kamer, zaal of feesttent.

Cameo Hydrabeam 300W 3 moving-heads op bar

€277,00

De Cameo Hydrabeam 300W is een relatief klein, maar bewegelijk lichteffect. Hij bestaat uit 3 individueel aan te sturen koppen met daarin een krachtige 10 watt witte LED.

Beamz 2-Some lichtset 2x57 RGBW LEDs

€85,00

De 2 moonflowers op deze Beamz 2-some lichtset hebben ieder 57 LED's in de kleuren wit, rood groen en blauw. De T-bar reageert op muziek maar heeft ook vele voor geprogrammeerde programma's.

Beamz 3-Some lichtset met laser rood/groen

€199,00

De Beamz 3-Some is een lichtset bestaande uit 2 LED moonflowers en 1 laser. De set projecteert gekleurde patronen op de vloer en de laser maakt het effect helemaal compleet.

Beamz 3-Some lichtset 3x57 RGBW LEDs zwart

€139,00

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare lichtset, dan is het zeker de moeite waard om naar deze Beamz 3-Some te kijken. Hij bestaat uit 3 LED moonflowers die op de muziek kunnen reageren dankzij een ingebouwde microfoon.

Showtec XS-2 Dubbele LED moving-head op T-bar

€519,00

Met de Showtec XS-2 haal je 2 moving-heads in huis in één unit. De Showtec XS-2 kun je zowel staand op de grond als hangend op een statief gebruiken.

JB Systems Party Beams LED lichteffect

€149,00

De JB Systems Party Beams is een gaaf lichteffect wat bestaat uit 8 LED-spots en 4 krachtige koud-witte blinder en stroboscoop LED's.

Beamz 4-Some lichtset 4x57 RGBW LEDs zwart

€189,00

Bij drive-in show mogen de lichteffect niet ontbreken. Beamz heeft dan ook deze T-bar met 4 units die ieder zijn voorzien van 57 RGBW LED's. De spots zijn muziek en DMX-gestuurd.

Beamz Light Package 1 met diverse lichteffecten

€99,90

Ben jij een beginnende DJ en wil jij jouw drive-in show van licht voorzien? Met de Beamz Light Package heb je een LED MINI MOON lichteffect, Mini Star Ball RGBAW en een witte stroboscoop.

Beamz Light Package 2 met diverse lichteffecten

€99,90

Beamz heeft deze Light Pakage 2 gemaakt voor de thuisgebruiker en de beginnende DJ. De set bevat 2 Moonflower lichteffecten en zelfs een rood-groene laser!

Beamz Light Package 3 met diverse lichteffecten en rookmachine

€109,00

Met de Beamz Light Package 3 ben je in één keer voorzien van een laser, Moonflower effect en een rookmachine. De lichten geven leuke lichteffecten waar de rookmachine deze nog eens versterkt.

Beamz Light Package 4 met diverse lichteffecten

€89,90

Maak jouw feest of drive-in show helemaal compleet met de Beamz Light Package 4! De set bevat een rood-groene laser, Moon Flower effect en een stroboscoop voor geweldige effecten.

Cameo Hydrabeam 400W 4 moving-heads op bar

€499,00

Deze Hydrabeam bestaat uit 4 zeer snelle moving-heads die op een bar bevestigd zijn. De 4 moving-heads zijn apart van elkaar te bedienen en hebben ieder een 10 Watt Witte LED.

Showtec Octostrip Set MKII LED strip

€734,30

Deze Octostrip Set mkII LED strip van Showtec is een set bestaande uit 8 LED strips en een controller om de strips via DMX mee aan te kunnen sturen. Met de bijbehorende bracket kun je ze ophangen aan een muur of ophangen aan truss.

Beamz MadMax25 COB blinders complete set met flightcase

€2.949,00

Deze 4 MadMax25 COB blinders worden geleverd in een stevige flightcase op wielen. Iedere blinder bevat 25 COB multi-colour LED's die via de vele DMX-modi te bedienen zijn.