Switchpacks

MagicFX FX-Switchpack II 4-kanaals switchpack

€695,00

De Magic FX FX-Switchpack II is niet zomaar een switchpack. Dit product is voorzien van rode waarschuwingsletters, een zeer helder display en Truecon in- en uitgang. Bovendien heeft hij verschillende bedieningsmodes.

Showtec RP-405 MK2 Relay Pack switchpack

€85,00

De Showtec RP-405 MK2 maakt het mogelijk lampen uit te zetten via jouw DMX-controller. Dit is ideaal voor lampen die geen DMX ondersteuning hebben!

Showtec Multiswitch 4-kanaals DMX switchpack

€103,80

Showtec Multiswitch switchpack met 4 kanalen. Voorzien van ingebouwde programma's en uiteraard te bedienen via DMX. Het verschil tussen een dimpack en een switchpack is eenvoudig. Een dimpack kan dimmen en een switchpack niet.

Beamz 4-kanaals DMX switchpack

€99,90

Dit is een 4-kanaals DMX switchpack van Beamz dat vooral wordt ingezet voor het aansturen en inschakelen van lichteffecten die geen interne DMX aansluiting hebben. Je kunt hierbij denken aan de voordeligere lichteffecten of een rookmachine.

American DJ Uni Pak MKII DMX dimmerpack en switchpack

€68,95

De American DJ Uni Pak MKII is een DMX dimmerpack en switchpack ineen. Je kunt er dus lampen mee dimmen, maar ook apparaten mee aan- en uitzetten. Daarnaast heeft hij een handig led-schermpje om het kanaal in te stellen.