Blinders

Showtec DMX Stage Blinder 2 zwart

€122,00

Deze DMX Stage Blinder 2 is de actieve versie van de Stage Blinder 2, door zijn DMX-mogelijkheid. Hij heeft een 1-kanaals dimmer waarmee je hem via DMX kunt dimmen.

Showtec DMX Stage Blinder 8 zwart

€245,90

Deze DMX Stage Blinder 8 is de actieve versie van de Stage Blinder 8, door zijn DMX-mogelijkheid. Hij heeft een 4-kanaals dimmer waarmee je hem via DMX kunt dimmen.

Showtec Sunstrip Active MKII

€209,00

Dit is de opvolger van de ontzettend populaire Showtec Active Sunstrip. Niet voor niets zijn er al 67.500 exemplaren door Showtec verkocht! De pixelsturing, robuuste behuizing en lage aanschafkosten maken dit tot het ideale product.

Showtec Multibracket voor Sunstrip

€37,50

Deze multibracket is geschikt voor je Sunstrip van Showtec. Je kunt hem hiermee ophangen aan bijvoorbeeld een truss.

Showtec Sunstrip II

€72,00

De Showtec Sunstrip II is de grotere broer van de Sunstrip I. Hij heeft 20 lampen van 35W die samen zorgen voor een waanzinnig blinder-effect. Ook ideaal voor het belichten van personen of objecten.

Showtec DWE Audience Blinder set

€159,90

De Showtec DWE Audience Blinder set bestaat uit 2 Compact Studiobeams blinders, lampen en een breakout box. De set is geschikt om als blinder te gebruiken en dus niet geschikt om te gebruiken voor langdurige verlichting.

Audience blinders kennen we al tientallen jaren. Ze zijn bedoeld als special effect of om aandacht te vragen van het publiek. We zien ze dan ook vaak bij poppodia en festivals, waar het publiek een zee van licht krijgt voorgeschoteld op hoogtepunten in de show.

Kortstondig gebruik
De meeste blinders zijn ontworpen voor kortstondig gebruik. Ze zijn dan ook ideaal om te flashen en niet om constant aan te staan. De warmte die deze blinders met zich meebrengen wanneer ze aanstaan draagt bij aan het speciale effect.