Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 cardioide Drummicrofoonset

Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 cardioide Drummicrofoonset

LW03350
€1.099,00
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd
Deze Lewitt DTP Beat Kit 7 Pro bestaat uit 7 microfoons die geschikt zijn voor het versterken van een drumstel. Deze set heeft ook 2 overheadmicrofoons, met een cardioïde richtkarakteristiek.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Lewitt
  • EAN:9120044041959
  • Artikelnummer:LW03350
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd

De Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 cardioïde microfoonset is een compleet professioneel pakket om je drumstel op te nemen. Zo heeft elk onderdeel van het drumstel zijn eigen microfoon die apart hun eigen frequenties opnemen. De Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 cardioïde microfoonset bestaat uit 1x DTP640REX bassdrum microfoon, 3x DTP340TT tommicrofoons, 2x LCT340 overhead microfoons (cardioïde) en 1x MTP440DM snare microfoon.

Inclusief accessoires
Er worden 5x DTP40MTS, 4x DTP40MT en 1x MTP40MCs klemmen en houders meegeleverd zodat je je microfoons professioneel kunt plaatsen. De gehele set wordt geleverd in een nette koffer.

Specificaties:
-Type: Dynamisch / Condensator
-Uitvoering: Instrument / Bas
-Richtkarakter: Cardioïde
-Model 1: 1x DTP640REX bassdrum microfoon
-Model 2: 3x DTP340TT tom microfoons
-Model 3: 2x LCT340 overhead microfoons (cardioïde)
-Model 4: 1x MTP440DM snare microfoon
-Kleur: Zwart
-Accessoires incl.: 5x DTP40MTS, 4x DTP40MT, 1x MTP40MCs

Reviews

Harm Hendriks Geplaatst op 4 Oktober 2015 at 19:18

We hebben inmiddels een 20 tal optredens gedaan met deze microfoonset op een High End drumstel van Noble & Cooley. Het is een fantastische microfoonset voor deze prijs! Deze kwaliteit kun je bij de gerenommeerde merken allen maar samenstellen met losse mic's uit de hoogste prijsklasse.Met name met de basedrum mic met zijn zowel dynamisch EN condensator element kun je een volle vette rocksound neerzetten. Maar ook een wat mildere en meer op klank gebaseerde jazz sound. De Tom mic's zijn super cardioide. Dit heeft een voordeel wanneer de bekkens dicht op de Tom's hangen. Voor de beide overhead mic's kunnen we alleen maar een diepe buiging maken. Wat zijn die waanzinnig goed in het vertalen van de natuurlijke klank! Enige minpunt is de snaremic. Die geeft naar mijn smaak te veel "pok" in plaats van klank. En dan met name in de hogere frequenties. (Te weinig snaren geluid) Dit kun je deels oplossen door een dunner slagvel op de Snare te leggen. Maar dat gaat ten koste van de ""body" in de klank van de Snare.Wij hebben dit opgelost door er een Lewit LCT140 condensator aan de onderzijde van de Snare er bij te zetten. Op die manier heb je net zoveel mogelijkheden als bij de basedrum mic. Let wel op dat je deze condensator op je mengtafel in tegenfase zet, anders vallen er misschien geluiden weg welke je wel wilt horen. Nee. Ik heb geen aandelen, maar ik kan deze set iedereen aanbevelen! onze geluidsman was in het begin sceptisch omdat hij Lewitt niet kende, maar ook hij is nu enthousiast. Aanrader!!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen