LD Systems WIN42 HHD Draadloze dynamische handheld microfoon

LDWIN42HHD
€399,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De WIN42 van LD Systems is helemaal klaar voor de toekomst! Deze draadloze microfoon werkt prima op de nieuwe frequentieband en is ideaal voor zang- en spraaktoepassingen. Compleet geleverd met 19 inch rack kit.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521109072
  • Artikelnummer:LDWIN42HHD
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

Met het oog op de verandering in de werking van draadloze microfoons in de huidige frequentiegebieden, heeft LD Systems een stap vooruit gedacht. Deze WIN42 serie is speciaal ontworpen om te allen tijde flexibel inzetbaar te zijn. De frequentie van deze microfoon zit tussen de 734 en 776 MHz. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar en dit is de set met dynamische handheld microfoon, prima voor spraaktoepassingen bijvoorbeeld.

Multi inzetbaar
Het LD Systems WIN42HHD systeem heeft meer dan 1680 vrij selecteerbare frequenties en dat maakt het mogelijk om tot 20 systemen tegelijk te laten werken. De 'kanaal zoek' functie zorgt ervoor dat altijd de beste frequentie wordt gevonden. De microfoon neemt dit kanaal eenvoudig over door de infrarood verbinding.

Ontvanger
De ontvanger van de WIN42HHD bevat alle functies en eigenschappen die je van een ontvanger in deze klasse mag verwachten en eigenlijk nog meer. Hij is zeer mooi afgewerkt en biedt naast een ongebalanceerde jack-uitgang ook een gebalanceerde XLR-uitgang. Aan de voorzijde zit een helder display waarop onder andere het ingangsvolume, de batterijstatus en de ontvangst af te lezen zijn. Leuke extra zijn de 4 selecteerbare equalizer instellingen. De LD Systems WIN42HHD wordt geleverd met een 19 inch rackmount, zodat hij eenvoudig in een 19 inch rack of flightcase geplaatst kan worden.Specificaties:
-Uitvoering met dynamische handheld microfoon
-UHF frequentieband: 734 - 776 MHz
-1680 frequenties waardoor 20 systemen naast elkaar kunnen werken
-20 groepen met 577 vaste frequenties
-255 Adressen selecteerbaar
-Kanaal scanfunctie voor beste frequentie
-Ontvanger met display waarop batterijstatus, frequentie, uitgangsvolume, 4 verschillende EQ-instellingen af te lezen zijn
-Afmetingen ontvanger: 212 x 44 x 184mm (BxHxD)
-Gewicht ontvanger: 970 gram
-Geleverd met externe voedingsadapter en AA batterijen

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen