LD Systems WIN42 HHC2 B5 Dubbele draadloze condensator handheld microfoon

LDWIN42HHC2B5
€769,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De WIN42 HHC2 B5 van het merk LD Systems heeft alles wat je nodig hebt. Dit systeem is voorzien van een infrarood synq-systeem en uitgevoerd met 2 draadloze handheld condensatormicrofoons.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521204999
  • Artikelnummer:LDWIN42HHC2B5
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Met het LD systems WIN42 HHC2 B5 systeem maak je het jezelf eigenlijk wel heel eenvoudig.

Ontvanger
De ontvanger is ingebouwd in een 19 inch behuizing met een hoogte van slechts 1 HE, de behuizing is gemakkelijk in te bouwen in een 19 inch rack zoals een taperack. Omdat dit een dubbel systeem is heeft de ontvanger ook 2 displays met de daarbij horende bediening, zo is alles alsnog individueel te bedienen. Op de displays van deze LD Systems WIN42 HHC2 B5 set is allerlei informatie zichtbaar. Ook zorgt dit voor een eenvoudige navigatie door het menu. Het is zelfs mogelijk om een naam in te stellen, zo kun je snel op de ontvanger zien wie welke microfoon gebruikt.

Microfoons
De microfoons hebben beide hun eigen frequentie, deze zijn eenvoudig op de ontvanger af te stellen door gebruik te maken van de infrarood synq-functie. Door de juiste manier van frequenties instellen is het mogelijk om tot wel 20 microfoons of beltpacks tegelijkertijd te gebruiken. De handheld microfoons uit deze LD Systems WIN42 HHC2 B5 set zijn uitgevoerd met een condensator microfoonkop, deze kop zorgt voor een duidelijke verstaanbaarheid bij zowel zang als spraak.

Specificaties:

-Dubbele uitvoering met dynamische handheld microfoons
-Frequentieband: 584 - 607 MHz (B5)
-1680 frequenties waardoor 20 systemen naast elkaar kunnen werken
-20 groepen met 577 vaste frequenties
-255 Adressen selecteerbaar
-Kanaal scanfunctie voor beste frequentie
-Ontvanger met display waarop batterijstatus, frequentie, uitgangsvolume, 4 verschillende EQ-instellingen af te lezen zijn
-Breedte: 19 inch
-Hoogte 1 HE
-Geleverd met externe voedingsadapter en AA batterijen

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen