LD Systems WIN42 HHC Draadloze condensator handheld microfoon

LDWIN42HHC
€429,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Ben jij zanger of zangeres en op zoek naar een goede draadloze microfoon? Deze LD System WIN42 HHC is een condensator microfoon en klinkt daardoor wat gedetailleerder dan de dynamische versie van de WIN42.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521126093
  • Artikelnummer:LDWIN42HHC
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Met het oog op de verandering in de werking van draadloze microfoons in de huidige frequentiegebieden, heeft LD Systems een stap vooruit gedacht. Deze WIN42 serie is speciaal ontworpen om te allen tijde flexibel inzetbaar te zijn. De frequentie van deze microfoon zit tussen de 734 en 776 MHz. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar en dit is de set met condensator handheld microfoon, prima voor spraaktoepassingen bijvoorbeeld.

Multi inzetbaar
Het LD Systems WIN42HHC systeem heeft meer dan 1680 vrij selecteerbare frequenties en dat maakt het mogelijk om tot 20 systemen tegelijk te laten werken. De 'kanaal zoek' functie zorgt ervoor dat altijd de beste frequentie wordt gevonden. De microfoon neemt dit kanaal eenvoudig over door de infrarood verbinding.

Ontvanger
De ontvanger van de WIN42HHC bevat alle functies en eigenschappen die je van een ontvanger in deze klasse mag verwachten en eigenlijk nog meer. Hij is zeer mooi afgewerkt en biedt naast een ongebalanceerde jack-uitgang ook een gebalanceerde XLR-uitgang. Aan de voorzijde zit een helder display waarop onder andere het ingangsvolume, de batterijstatus en de ontvangst af te lezen zijn. Leuke extra zijn de 4 selecteerbare equalizer instellingen. De LD Systems WIN42HHC wordt geleverd met een 19 inch rackmount, zodat hij eenvoudig in een 19 inch rack of flightcase geplaatst kan worden.Specificaties:
-Uitvoering met condensator handheld microfoon
-UHF frequentieband: 734 - 776 MHz
-1680 frequenties waardoor 20 systemen naast elkaar kunnen werken
-20 groepen met 577 vaste frequenties
-255 Adressen selecteerbaar
-Kanaal scanfunctie voor beste frequentie
-Ontvanger met display waarop batterijstatus, frequentie, uitgangsvolume, 4 verschillende EQ-instellingen af te lezen zijn
-Afmetingen ontvanger: 212 x 44 x 184mm (BxHxD)
-Gewicht ontvanger: 970 gram
-Geleverd met externe voedingsadapter en AA batterijen

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen