LD Systems Road Buddy 6HS mobiele accu geluidsset met draadloze headset

LDRBUD6HS
€415,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Op zoek naar een mobiele geluidsset met headset? De Road Buddy 6HS is voorzien van een Bluetooth speler met SD- en USB-slot. Deze LD Systems luidspreker is eenvoudig te vervoeren en wordt geleverd met afstandsbediening.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521191008
  • Artikelnummer:LDRBUD6HS
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems Road Buddy 6HS is de ideale luidspreker voor scholen, verenigingen of bedrijven. Hij is allereerst heel compact en weegt slechts 5,6kg. Maar het grootste voordeel zal de ingebouwde accu zijn, waarop de Road Buddy 6HS wel 5 uur continu kan werken.

Interne mixer
De achterzijde van de Road Buddy 6HS zit vol met knopjes en aansluitingen. Dankzij de overzichtelijke layout zullen ook leken dit echter begrijpen. Zo zijn er 3 draaiknoppen voor het bepalen van het volume van kanaal 1, 2 en 3. Kanaal 1 en 2 kunnen gebruikt worden als microfoon- of line-ingang. Kanaal 3 is bedoeld voor het aansluiten van een stereobron, zoals een MP3-speler, CD-speler, laptop, tablet of telefoon. 

Geleverd met draadloze microfoon
Linksboven in de hoek van de Road Buddy 6HS zien we een ontvanger zitten. Deze is bedoeld voor de meegeleverde draadloze headset. Ook hier zit een apart volumeknopje op, zodat je zelf de mix kunt bepalen tussen de draadloze headset en de muziek bijvoorbeeld.

Direct muziek afspelen
Je kunt een CD-speler of tablet aansluiten, maar het is misschien nog wel handiger om muziek rechtstreeks vanaf een SD-kaart of USB-stick af te kunnen spelen. Bij LD Systems hebben ze er goed over nagedacht en deze Road Buddy 6HS uitgevoerd met een interne speler. Je plaatst je SD-kaart of USB-stick en de MP3-speler zal de nummers af gaan spelen. Het is zelfs mogelijk de nummers via bluetooth te streamen!

Accu
De accu zit verborgen in de behuizing van de Road Buddy 6HS. Hij zorgt ervoor dat je de geluidsset tot wel 5 uur achter elkaar kunt gebruiken, zonder een kabel nodig te hebben. Sluit je hem daarna aan op een normaal stopcontact, dan zal de Road Buddy 6HS zichzelf opladen.

Specificaties:
-Luidspreker voorzien van accu en MP3-speler
-Accuduur: tot 5 uur (indicator geeft status aan)
-Subwoofer: 6,5 inch
-RMS vermogen: 50W
-Piek vermogen: 200W
-Frequentie response: 110 - 18,000Hz
-SPL (1 W/1 m): 92 dB
-Max SPL: 110 dB
-Ingangen voor microfoons (Jack/XLR) en Line (RCA en minijack)
-Speel MP3's af vanaf USB-stick of SD-kaart (MP3, WMA, WAV)
-Bluetooth muziek streamen
-Spanning: 220 - 240V / 50 Hz, 100 - 120V / 60 Hz
-Oplaadbare batterij: 12V / 5 Ah
-Materiaal kunststof
-Kleur behuizing: zwart
-Uitgevoerd met 36mm flens voor plaatsing op statief
-Afmetingen: 245 x 377 x 205mm (BxHxD)
-Geleverd met draadloze headset en afstandsbediening voor mediaspeler

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen