LD Systems MEIONE3 In-ear monitor systeem 864.900MHz

LDMEIONE3
€149,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Een in-ear monitor systeem hoeft helemaal niet duur te zijn. LD Systems bewijst met de MEI ONE 3 weer eens dat ze in staat zijn producten te ontwikkelen met een prima prijs-kwaliteitverhouding.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521118234
  • Artikelnummer:LDMEIONE3
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems MEI One 3 is een complete in-ear monitor set die opvalt vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Deze complete set kost namelijk nog niet de helft van veel andere in-ear sets, maar is desondanks zeer compleet uitgevoerd.

Complete set
De MEI One 3 wordt geleverd in een kunststof koffer. Zodra we die openen zien we hierin een zender, beltpack ontvanger, antenne, rackmount set, voedingsadapter en oordopjes. Een zerre complete set dus waarmee je direct aan de gang kunt.

Vaste frequentie
Een belangrijk onderdeel van de MEI One 3 is de vaste frequentie waarop hij werkt. Bij duurdere systemen kun je deze frequentie zelf kiezen, bij de MEI One 3 staat deze frequentie vooraf ingesteld. De MEI One serie bestaat uit 3 sets, waarvan dit nummer 3 is. Op locatie kun je dus tot wel 3 sets tegelijk inzetten.

Eenvoudige installatie
Het aansluiten van deze in-ear monitor set is uiterst eenvoudig. De LD Systems MEI One 3 zender is voorzien van XLR/Jack combinatie ingangen. Het is dus mogelijk om te kiezen of je een Jack-kabel of XLR-kabel aansluit. Zodra je een audio-signaal naar deze ingangen stuurt zal dit te zien zijn op de VU-meters aan de voorzijde van de zender. 

Beltpack ontvanger
Het signaal komt vervolgens bij de MEI One 3 beltpack ontvanger uit waar je met een volumeknopje zelf bepaalt hoe hard het signaal naar de oordopjes gaat. De oordopjes worden meegeleverd en zijn voorzien van een mini-jack aansluiting. Deze kun je natuurlijk direct aansluiten op de beltpack.Specificaties:
-Compleet systeem bestaande uit beltpack ontvanger, zender en oordopjes
-Werkend in een vaste frequentie 864.900 MHz
-Tot 3 systemen kunnen naast elkaar worden ingezet
-Zender voorzien van koptelefoonuitgang en XLR/Jack combo connectors
-Afmetingen zender: 212 x 38 x 96mm (BxHxD)
-Ontvanger werkt op 2 AA batterijen (ongeveer 5 uur)
-Afmetingen ontvanger: 95x65x25mm (BxHxD)
-Beltpack ontvanger voorzien van clip en 3.5mm uitgang voor oordopjes
-Meegeleverde accessoires: in-ear oordopjes, voedingsadapter, 19 inch rackmount, koffer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen