LD Systems MEIONE1 In-ear monitorsysteem 863.700MHz

LDMEIONE1
€149,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De MEI One vult de serie in-ear monitors van LD Systems perfect aan. Het is een low-budget in-ear monitor systeem die geleverd wordt in 3 vaste frequenties. Dit is de MEI ONE 1, die dus prima gecombineerd kan worden met de MEI One 2 en 3.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521118210
  • Artikelnummer:LDMEIONE1
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems MEI One kunnen we het beste omschrijven als een compleet in-ear monitor systeem voor een waanzinnig lage prijs. Desondanks is er niet zichtbaar op bezuinigd. De set wordt geleverd met in-ear oordopjes, 19 inch rackmount, voedingsadapter en dat alles in een mooie kunststof koffer.

Eenvoudige werking
Geen gedoe met het instellen van frequenties! De LD Systems MEI One wordt geleverd in 3 vaste frequenties. Dit is de MEI One 1 die bestaat uit de MEI One 1 beltpack ontvanger en de MEI One 1 zender. Aansluiten op een mengpaneel is eenvoudig dankzij de XLR/Jack combo connectors. Het is dus mogelijk zowel een jackplug als een XLR-plug te gebruiken hierbij. 

Zeer complete set
Met deze LD Systems MEI One 1 set kun je direct aan de slag. Na het openen van de mooie zwarte koffer zie je een zender waarop je de meegeleverde antenne moet bevestigen. Met een XLR- of Jack-kabel sluit je vervolgens deze zender aan op een uitgang van je mixer. Dankzij de koptelefoonuitgang aan de voorzijde kun je ook als geluidsman horen welk signaal je uitstuurt. De VU-meters geven bovendien aan hoe hard het gaat. De beltpack berg je als zanger/zangeres eenvoudig in je broek op. Met het volumeknopje heb je de controle over het signaal wat naar je oordopjes gaat. Specificaties:
-Compleet systeem bestaande uit beltpack ontvanger, zender en oordopjes
-Werkend in een vaste frequentie 863.700 MHz
-Tot 3 systemen kunnen naast elkaar worden ingezet
-Zender voorzien van koptelefoonuitgang en XLR/Jack combo connectors
-Afmetingen zender: 212 x 38 x 96mm (BxHxD)
-Ontvanger werkt op 2 AA batterijen (ongeveer 5 uur)
-Afmetingen ontvanger: 95x65x25mm (BxHxD)
-Beltpack ontvanger voorzien van clip en 3.5mm uitgang voor oordopjes
-Meegeleverde accessoires: in-ear oordopjes, voedingsadapter, 19 inch rackmount, koffer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen