LD Systems DDQ12 Actieve PA luidspreker met DSP 12 inch

LDDDQ12
€1.149,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Een compacte fullrange luidspreker met een enorme output. De DDQ12 is niet groot, maar wel een maximale geluidsdruk van 134 dB. Hij is naast de beschermende lak ook voorzien van degelijke handvatten.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521136078
  • Artikelnummer:LDDDQ12
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De DDQ-serie is de toplijn van LD Systems. De DDQ12 is een luidspreker met grensverleggende kwaliteit. Deze speaker is geschikt voor bijna alle toepassingen, hij is onder andere te gebruiken als monitor, FOH speaker of als installatiespeaker.

Geladen met het beste van het beste
Er zijn tegenwoordig diverse losse luidsprekercomponenten te krijgen van vele merken, niet alle onderdelen zijn van goede kwaliteit. Maar LD Systems heeft gekozen voor echte kwaliteit, aangezien er gekozen is voor neodymium luidsprekers van het merk Faital PRO en een driver voor de hoge tonen van het merk BMS. Deze combinatie zorgt voor een maximale geluidsdruk van maar liefst 134dB met een spreiding van 80x50 graden.

Betrouwbaarheid
Als je apparatuur koopt is betrouwbaarheid ook een punt waar je zeker niet over moet twijfelen. Zeker wanneer je het professioneel in wilt zetten Het woord falen is dan ook niet bekend bij LD Systems. De DDQ12 is uitgevoerd met een dubbele digitale versterker van het merk Hypex met een Sharc DSP. De UCD400 versterker heeft diverse beveiligingen om zowel de woofer en driver als de versterker te beveiligen. Zo heeft hij onder andere een overspanningsbeveiliging en meerdere soorten limiters. De DSP heeft een limiter die een honderdste van een seconde vooruit kijkt, deze kan dus al ingrijpen voordat het fout zou kunnen gaan. Dit geeft u absoluut een betrouwbaar gevoel zelfs bij maximaal vermogen.

Aansluiten
De versterker die in de DDQ12 kast is gebouwd heeft alleen spanning en een audio-signaal nodig, je hebt dus geen dure luidsprekerbekabeling meer nodig. Je sluit gemakkelijk de spanning aan op de luidspreker en je verbindt de kast met het mengpaneel doormiddel van een 3-polige XLR-kabel. De versterker heeft ook nog 2 drie-polige XLR-uitgangen, één van de uitgangen is een standaard XLR-link, ideaal om een volgende luidspreker te koppelen. De andere uitgang is een Sub Out XLR, deze wordt door de ingebouwde crossover gefilterd waarna hij op een actieve subwoofer kan worden aangesloten.

Behuizing
Als je goed naar de afbeeldingen kijkt dan is het duidelijk dat het niet zomaar een simpele en goedkope kast is. LD Systems heeft dan ook een uniek mooi en strak design gemaakt. De behuizing is gemaakt van 15mm berkenmultiplex en heeft een stalen grill met zwarte poedercoating. De kast heeft een hoek van 50 graden waardoor hij ook perfect is voor het gebruik als monitor. In de onderkant is de SM707 statiefflens van Adam Hall gemonteerd zodat de speaker te kantelen is als hij op een statief of tussenpaal staat. Het systeem is ontworpen in Duitsland en is daar ook gemaakt, echte Duitse degelijkheid dus. Bescherm de luidsprekerkast goed met de bijpassende DDQ12B beschermhoes.Specificaties:

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen