LD Systems D1USB Dynamische USB microfoon

D1USB
€59,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems D1USB is een microfoon voorzien van een USB-aansluiting. Hierdoor kun je hem direct aansluiten op een PC of laptop om vervolgens eenvoudig en snel opnames te kunnen maken.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521120893
  • Artikelnummer:D1USB
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

De LD Systems D1USB is op het eerste oog een hele normale microfoon. Maar iedereen die de microfoon vervolgens goed gaat bekijken, komt erachter dat er toch wel wat aparts aan is. Aan de onderzijde zit natuurlijk een XLR aansluiting om de microfoon te kunnen verbinden met een mixer bijvoorbeeld. Daarnaast zien we echter ook nog een mini-jack aansluiting en een USB poort.

USB aansluiting
Die USB poort maakt de LD Systems D1USB nou net zo anders dan andere microfoons. Hij kan namelijk zonder tussenkomst van een ander product rechtstreeks worden aangesloten op een laptop of PC. Ideaal voor podcast producties, multimedia presentaties of opnames in de studio. Hij biedt een zeer breed opname frequentiebereik, van 50 Hz tot maar liefst 16.000 Hz. Voor aansluiting op een laptop of PC zijn er geen drivers nodig. Plug-and-play dus!

Mini-jack aansluiting
De ingebouwde audio interface maakt van het analoge signaal direct een digitaal signaal. Via de mini-jack aansluiting kan zelfs een koptelefoon worden aangesloten op de D1USB microfoon. Iets wat we niet vaak zien bij een microfoon!

Compleet geleverd met accessoires
De LD Systems D1USB microfoon wordt geleverd compleet met een driepoot standaard voor plaatsing op een bureau of tafel. Ook een microfoonklem en een USB kabel worden meegeleverd.Specificaties:
-LD Systems D1USB USB microfoon
-Frequentiebereik: 50 Hz tot 16.000 Hz
-USB aansluiting om de microfoon direct aan te sluiten op een laptop of PC
-Geen drivers vereist
-Geschikt voor gebruik met Windows XP, Vista, WIN7 en Mac OSX
-Voorzien van een hoge kwaliteit analoog/digitaal omvormer
-Interne audio interface met hoofdtelefoon-uitgang
-Instelbaar volume van hoofdtelefoon-uitgang
-Gewicht: 435 gram
-Geleverd met klem, driepoot statief en USB kabel (3m) 

Reviews

Cedrick Meckes Geplaatst op 11 Mei 2016 at 14:54

ik heb 11-05-2016 om 11:00 uur het pakket binnen gekregen. De microfoon voelt degelijk aan, alleen wat te zwaar voor hand gebruik. Het geluid is gelijk ingesteld en werkt ook met Windows 10 Home. Het geluid is zeer helder en mooi en is goed voor recording met Cyberlink Powerdirector 13 videobewerkingspakket. Zeker een aanrader voor video bewerking!met vriendelijke groet

Cedrick Meckes

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen