LD Systems AM8 8-kanaals digitale 19 inch mixer

LDAM8
€1.450,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems AM8 is een professionele 8-kanaals audiomixer die zeer geschikt is voor vaste installatie in kroegen, cafés, buurthuizen, scholen of andere openbare locaties.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521186028
  • Artikelnummer:LDAM8
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems AM8 is een digitale mixer die erg uitgebreid is voor de installateur maar juist zeer eenvoudig voor de eindgebruiker.

Inputs
Deze mixer heeft 8 gebalanceerde ingangen die geschikt zijn voor zowel microfoon- als line-signalen. Via de gratis te downloaden software is per kanaal eenvoudig de keuze te maken tussen line of microfoon. Indien je voor microfoon kiest is het zelfs mogelijk om er phantoomvoeding op te zetten. Maar ook is het mogelijk om met de kanaal draaiknop nog tussen microfoon of line te schakelen. De inputs zijn uitgevoerd met de welbekende Phoenix stekkercontacten.

EQ
Via de knoppen op de unit zelf kun je niks wijzigen aan de klank van de ingangen of uitgangen, maar via de software is dit erg eenvoudig. In de software kun je per kanaal een highpass-filter inschakelen met een instelbare frequentie van 35 tot 150 Hz. Daarnaast kun je ook nog een 5-bands equalizer helemaal naar eigen wens instellen. Zo stel je de frequentie in vanaf waar je wilt regelen, de gain voor het volume van deze frequentie, enz. Naast de 5-bands equalizer op de input-kanalen heeft de LD Systems AM8 ook 2 individuele 15-bands equalizers op de master-uitgangen, ook deze zijn volledig naar eigen wens in te stellen.

Limiter
Vanuit de LD Systems AM8 kun je direct naar de versterkers, er hoeft geen limiter of beveiliging meer tussen. De AM8 is namelijk ook uitgevoerd met een digitale limiter die zeer nauwkeurig en gemakkelijk is in te stellen. Bij de instellingen van de limiter kun je de threshold, attack, release en ratio individueel van elkaar instellen.

Bediening
De bediening voor de eindgebruiker is bij de AM8 zeer eenvoudig, je hebt namelijk alleen maar draaiknoppen die ook nog een drukfunctie hebben. Met iedere draaiknop kun je het volume bepalen van de gewenste ingang of uitgang, maar door de softwarematige instellingen kun je niks oversturen.

Specificaties:
-8-kanaals digitaal mengpaneel
-Ingangen: 8x line of microfoon
-Uitgangen: 2x line of microfoon
-Aansluitingen audio in- en uitgangen: 3-polige stekker
-Bediening: draai- en drukknoppen
-Phantoomvoeding: 48V
-LED-indicators rondom draaiknoppen
-Limiter op uitgangen
-5-bands equalizer op ingangen
-15-bands equalizer op uitgangen
-Digitale sample frequentie: 96 kHz
-Resolutie: 24-bit
-Instelbare HPF: 35 tot 150Hz
-Frequentiebereik: 20 tot 20.000Hz
-Mute level: 95dB
-Gain bereik: 60dB
-TCP/IP ehternet voor PC software
-RS-232 voor externe bediening
-Zones: 1x stereo of 2x mono
-Tot wel 16 slave units
-Afmetingen: 481 x 44 x 232mm (BxHxD) (19 inch x 1 HE)
-Signaal ruisverhouding: 85dB
-Crosstalk: 87dB
-THD: 0.02%
-Opstarttijd: 8 seconden
-Stroomverbruik: 14 tot 30W
-Aansluitspanning: 100 tot 245V
-Gewicht: 2.6kg
-Inclusief: stroomkabel, 11x 3-polige stekker, Mini-Din4 M-link kabel, PC software installatie en handleiding

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen