KRK RP8 G3 actieve studiomonitor

55914820
€219,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
KRK komt met de vernieuwde RP G3 serie. De 3e generatie van deze actieve studiomonitor met een opvallende gele woofer. Het Amerikaanse merk maakt al tientallen jaren studiomonitors en is zeer populair bij DJ's en vooral producers.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:KRK
  • EAN:
  • Artikelnummer:55914820
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

In eerste instantie lijken deze 2 generaties studiomonitors erg veel op elkaar. De G3 is echter wel een stuk verbeterd en KRK heeft er dan alles aan gedaan om de bestaande G2 serie te verbeteren. De rondingen rondom tweeter en woofer hebben een kleinere draaihoek gekregen en de hoeken zijn strakker vormgegeven. Aan de achterzijde van de G3 serie is ook een knop bijgekomen ten opzichte van de G2 serie. Bij de G2 serie heb je de mogelijkheid om de hoge frequenties te regelen in volume. Bij de KRK RP G3 serie heb je ook de mogelijkheid om de lage tonen te regelen met de LF adjust level knop. De schroeven zijn netjes weggewerkt bij de G3 serie wat een nette uitstraling geeft. Verder zijn de afmetingen gelijk gebleven. De hoge tonen zijn flink aangepakt waardoor balans tussen hoog, mid en laag beter te onderscheiden is.

Kwaliteit en betaalbaar
Dat kwalteit voorop staat bij KRK is u wellicht wel bekend. Dankzij zijn hoge prestaties en betaalbare prijs ziet u de monitors van KRK in vele studio terug. Ook wordt KRK veel gebruikt als DJ monitor.

Specificaties:
-2-Weg actieve studiomonitor
-Woofer: 8" Glass Aramid Composite Woofer
-Tweeter: 1" Neodymium Soft Dome Tweeter met Ferro Fluid
-Frequentier bereik: 35 Hz – 35 kHz
-Vermogen: 100W
-Versterker: Klasse A-B
-Bi-amped
-HF Level Adjust:-2dB,-1dB, 0, 1 dB
-LF Level Adjust:-2dB,-1dB, 0, 1 dB
-Volumeregelaar: -30dB - +6 dB
-Input: RCA (Tulp) ongebalanceerd
-Input: Jack + XLR gebalanceerd
-Afmetingen: 39,6 x 27,5 x 31,5cm (LxHxB)
-Gewicht: 11.2 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen