KRK RP5 G3 actieve studiomonitor

55914017
€128,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
KRK is al jaren een enorm populair merk op het gebied van studiomonitors. We herkennen ze aan hun gele woofers en heldere weergave. De RP5 G3 is een van hun compactste modellen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:KRK
  • EAN:816654003355
  • Artikelnummer:55914017
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

KRK komt met de vernieuwde RP5 G3 serie. De derde generatie van deze actieve studiomonitor met een opvallende gele woofer. Het Amerikaanse merk KRK maakt al tientallen jaren studiomonitors en is zeer populair bij DJ's en vooral producers. Met zijn gele woofer valt deze RP5 G3 studiomonitor enorm op en is dan ook een waar kenmerk.

Verschillen tussen de G2 en G3 serie
In eerste instantie lijkt de KRK RP5 G3 veel op zijn voorganger. De RP5 G3 is echter wel een stuk verbeterd en KRK heeft er dan alles aan gedaan om de bestaande G2 serie te verbeteren. De rondingen rondom tweeter en woofer hebben een kleinere draaihoek gekregen en de hoeken zijn strakker vormgegeven. Aan de achterzijde van de G3 serie is ook een knop bijgekomen ten op zichte van de G2 serie. Bij de G2 serie heb je de mogelijkheid om de hoge frequenties te regelen in volume. Bij de KRK RP5 G3 heb je ook de mogelijkheid om de lage tonen te regelen met de LF adjust level knop. De schroeven zijn netjes weggewerkt bij de G3 serie wat een nette uitstraling geeft. Verder zijn de afmetingen gelijk gebleven. De hoge tonen zijn flink aangepakt waardoor balans tussen hoog, mid en laag beter te onderscheiden is.

Kwaliteit en betaalbaar
Dat kwalteit voorop staat bij KRK is wellicht wel bekend. Dankzij zijn hoge prestaties en betaalbare prijs zie je de monitors van KRK in vele studio's terug. Ook wordt deze KRK RP5 G3 veel gebruikt als DJ monitor.

Specificaties:
-2 Weg actieve studiomonitor
-5" inch woofer
-1" Neodymium Soft Dome Tweeter met Ferro Fluid
-Frequentiebereik: 45 Hz – 35 kHz
-Versterker: Klasse A-B
-Vermogen: 50W
-Bi-amped
-HF Level Adjust: -2dB, -1dB, 0, +1dB
-LF Level Adjust: -2dB, -1dB, 0, +1dB
-Volumeregelaar: -30dB - +6dB
-Input: RCA (tulp) ongebalanceerd
-Input: Jack + XLR gebalanceerd
-Afmetingen: 230 x 185 x 282cm (DxBxH)
-Gewicht: 6,4 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen