JB Systems Radiant laser

4222
€369,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De JB Systems Radiant is de perfecte laser voor drive-in shows en cafés. Hij maakt strakke patronen en stralen met zijn blauwe en groene laserdiodes. Hij speelt voorgeprogrammeerde shows automatisch af of op de maat van de muziek.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:JB Systems
  • EAN:5420025642224
  • Artikelnummer:4222
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

De JB Systems Radiant is een strak vormgegeven laser die erg veel lijkt op de bekende Twin Effect laser. Er is echter een belangrijk verschil, want bij de Radiant versie is de rode laser vervangen voor een blauwe. In de compacte behuizing zitten totaal 2 laserdiodes. Eén groene met een vermogen van 40mW en één blauwe van 200mW. Zoals bij bijna elk product van JB Systems is ook de Radiant uitgevoerd met een display en niet met verouderde dipswitches die vaak voor problemen zorgden.

Bediening en veiligheid
De meeste lasers van JB Systems zijn voorzien van een interne microfoon. Als er muziek hoorbaar is, zal de Radiant laser op het ritme van de muziek zijn voorgeprogrammeerde shows afpelen. In de automatische modus is hier zelfs geen muziek voor nodig. Als je volledige controle wenst, dan is het raadzaam de laser aan te sluiten op een DMX-controller. Hij is dan helemaal te bedienen met in totaal 10 DMX kanalen. Het is ook mogelijk om een interlock aan te sluiten op de laser om de veiligheid optimaal te houden, sowieso voldoet de laser al aan de norm EN/IEC 60825-1 2007 voor laserveiligheid. Het is echter bij lasers nooit verstandig om de bundel in de ogen van publiek te richten.Specificaties:
-Normale laser en laser burst-effect in één apparaat
-Blauwe en groene klasse 3B laserdiodes
-40mW 532nm groene laser
-200mW 450nm blauwe laser
-Ingebouwde programma's
-4 besturingsmanieren: geluidsgestuurd, automatisch, master/slave of DMX
-DMX aansturing via 1 kanaal (simpel) of 10 kanalen (uitgebreid)
-3-digit LED display voor menu-instellingen
-Gebouwd volgens EN/IEC 60825-1 2007 laserveiligheid
-Interlock aansluiting voor extra veiligheid
-Afmetingen: 25 x 24 x 19cm
-Gewicht: 2,6 kg
-Optionele CA-8 controller

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen