JB Systems Beam Twister LED lichteffect

4183
€239,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Laat je verbazen door de JB Systems Beam Twister! Dit LED lichteffect is uitgevoerd met een 32W RGBW LED. Dankzij de spiegels vliegen de lichtbundels door de hele ruimte. Een leuk lichteffect dat ook via DMX aangestuurd kan worden.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:JB Systems
  • EAN:5420025641838
  • Artikelnummer:4183
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De JB Systems Beam Twister zal voor veel mensen die een LED lichteffect zoeken een goede kanshebber zijn. Hij combineert namelijk enkele zeer fijne opties in één behuizing. 

LED
De Beam Twister is uitgerust met een 32W RGBW LED. Dit houdt in dat hij kleuren maakt met de basiskleuren rood, groen, blauw en wit. LED gaat extreem lang mee en is bovendien energiezuinig. Bovendien zal dit lichteffect nauwelijks warm worden. 

Bediening
Of je nou een café hebt of een drive-in show, de JB Systems Beam Twister laat zich op verschillende manieren bedienen. Ten eerste kun je hem stand-alone laten werken. De interne programma's worden dan op volgorde afgespeeld. Dankzij de interne microfoon kun je dit ook op de muziek laten afspelen. Het is echter ook mogelijk een DMX-controller te gebruiken. Met naar keuze 1 of 4 DMX-kanalen bedien je het lichteffect dan op afstand.

Afwerking
De afwerking van de Beam Twister is zeer netjes. Hij wordt geleverd met een stevige ophangbeugel en aan de achterkant zit een 4-cijferig scherm met druktoetsen voor gemakkelijke bediening. Met de IEC aansluitingen verzorg je de stroom en het is zelfs mogelijk de stroom door te lussen naar een volgend lichteffect.

Specificaties:

-LED lichteffect
-Spanning: AC 100-240V, 50/60Hz
-Stroomverbruik: 50 Watt
-Zekering: 250V 3.15A slow blow (20mm glass)
-Muziekgestuurd via interne microfoon
-DMX aansluitingen: 3-pins XLR male/female
-Aantal DMX kanalen: 1 of 4 channels
-Lichtbron: 1 x 32 Watt RGBW LED
-Amfetingen: 350 x 352 x 203mm
-Gewicht: 4.6kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen