Gravity MSQS1B Microfoonstatief quick coupler boom adapter

GMSQS1B
€9,90
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Veel verhuurbedrijven zitten met het probleem dat ze veel verschillende microfoonstatieven hebben. Dan weer een korte hengel of juist een lange, dan weer een statief zonder hengel. Met deze quick coupler boom adapter zijn ze snel om te bouwen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Gravity
  • EAN:4049521198243
  • Artikelnummer:GMSQS1B
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Met deze Gravity MSQS1B verwissel je razendsnel de hengel van het statief. Ideaal als je vaak moet wisselen van boom arm. Door zijn quick coupler systeem ontkoppel je eenvoudig en soepel de hengel, waarna je een andere hengel er weer soepel en gemakkelijk op terug kunt klikken. Het ontgrendelen en vergrendelen kan door middel van de knop.

Gravity
Gravity laat zich duidelijk zien op de markt door zijn felle groene kleurringen, vind je deze felgroene kleur maar niks? Geen probleem, er wordt namelijk ook een zwarte ring meegeleverd en er zijn nog een aantal andere kleuren te bestellen. Zo kun je alle Gravity producten voorzien van jouw eigen bedrijfskleur. Gravity is sinds half 2015 verkrijgbaar en is een uitstekend alternatief voor merken zoals K&M, het is namelijk een Duits merk en levert dus ook Duitse degelijkheid.

Specificaties:

-Quick coupler geschikt voor vrijwel alle microfoonstatieven en -klemmen
-Materiaal: aluminium
-Kleur: zwart
-Degelijke Duitse kwaliteit
-Gepoedercoat
-Hoogte: 54mm
-Draad van statief: 3/8 inch
-Draad van klem: 3/8 inch

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen