Versterkermodules

JB Systems AVM1 Versterkermodule

€219,00

Met deze versterkermodule tover je je VIBE 8, 10 en 12 MK2-luidsprekers om van een passieve naar een actieve speaker. Je kunt hem simpelweg in het achterpaneel bevestigen, aansluiten en hij is klaar voor gebruik.

JB Systems AVM2 Versterkermodule

€319,00

De AVM2 is speciaal ontwikkeld om je VIBE 15, 30 en 15-SUB MK2 om te toveren tot een actieve luidspreker. Er is geen technische kennis voor nodig. Door zijn geringe gewicht van slechts 3,35 kg merk je niet eens dat hij aanwezig is.

JB Systems AVM3 Versterkermodule

€329,00

Deze AVM3 versterkermodule is geschikt om van je VIBE 18-SUB een actieve subwoofer te maken. Hij weegt slechts 3,35 kg. Laat dat versterkerrack voortaan maar thuis staan.

RAM Audio GPIO T alarm en monitoring-module voor T-serie versterker

€130,00

GPIO T module van het merk RAM Audio. Geschikt voor eindversterkers uit de RAM Audio T-serie. Te gebruiken voor externe alarmsystemen en monitoring software.

RAM Audio GPIO S alarm en monitoring-module voor S-serie versterker

€195,00

GPIO S module van het merk RAM Audio. Geschikt voor eindversterkers uit de RAM Audio S-serie. Te gebruiken voor externe alarmsystemen en monitoring software.

RAM Audio DSP 44WE DSP-module met ethernet voor W-serie versterker

€1.325,00

De DSP 44WE van RAM Audio is geschikt voor versterkers uit de W-serie. Deze uitvoering heeft een ethernet aansluiting.

RAM Audio DSP 44W DSP-module voor W-serie versterker

€1.200,00

De DSP 44W van RAM Audio is geschikt voor versterkers uit de W-serie. Met deze DSP-module bescherm je je luidsprekers tegen overbelasting en stel je ze geheel naar wens af.

RAM Audio DSP 44S DSP-module voor S-serie versterker

€975,00

De DSP 44S van RAM Audio is geschikt voor versterkers uit de S-serie. Met een DSP voorkom je dat overstuurd signaal je versterker binnenkomt en kun je het geluid aanpassen zodat het mooi klinkt.

RAM Audio DSP 22WE DSP-module met ethernet voor W-serie versterker

€1.210,00

De DSP 22W van RAM Audio is geschikt voor versterkers uit de W-serie. Dit is de uitvoering met ethernet aansluiting. Met deze DSP-module bescherm je je luidsprekers tegen overbelasting en stel je ze geheel naar wens af.

RAM Audio DSP 22W DSP-module voor W-serie versterker

€1.095,00

De DSP 22W van RAM Audio is geschikt voor versterkers uit de W-serie. Met deze DSP-module bescherm je je luidsprekers tegen overbelasting en stel je ze geheel naar wens af.

RAM Audio DSP 22S DSP-module voor S-serie versterker

€875,00

De DSP 22S van RAM Audio is geschikt voor versterkers uit de S-serie. Stel het geluid in zoals het hoort voordat het je versterkers bereikt. Ook beschermt hij tegen overbelasting door de instelbare limiter.

RAM Audio X OVER S cross-over voor 4-kanaals S-serie versterker

€189,00

De X OVER S cross-over is een analoge processormodule voor 4-kanaals versterkers uit de S-serie van RAM Audio. Hij heeft twee XLR-ingangen.

In deze categorie tref je versterkermodules aan. Dat zijn versterkers die ingebouwd kunnen worden in een passieve luidspreker om deze actief te maken. Daarbij moet de versterker wel passen bij de luidspreker.