Tweeter

Ben je een hifi- of fullrange luidspreker aan het bouwen, dan is een tweeter of speaker driver onmisbaar. Een tweeter heeft namelijk een klein membraam en is hiermee uitermate geschikt voor het produceren van hoge tonen (2000-20.000 Hertz). Een tweeter wordt vaak gebruikt in goedkopere luidsprekersystemen en speaker drivers zie je terug in duurdere luidsprekersystemen door het grote verschil in kwaliteit en kosten. Een tweeter of ander speaker onderdeel koop je uiteraard bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €10
Merken
JB 330 Piezo tweeter 3 inch
€ 2,00
JB 550 Piezo tweeter 3 x 6 inch
€ 3,25
JB 660 Dubbele Piezo tweeter
€ 3,49
MPT-142 piezo tweeter driver
€ 7,00
Piezo tweeter 10cm
€ 6,90

Wat is de juiste tweeter/speaker combinatie?

Ons assortiment bestaat uit tweeters van Skytec en JB Systems. Deze merken staan bekend om een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn goed te combineren met speakers en speaker crossovers van andere merken. Wel is belangrijk om een passende speaker crossover en speaker/subwoofer te gebruiken. Voor advies hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Overige componenten

Tweeters gebruik je vaak voor het produceren van geluiden vanaf 2000 Hertz. Voor de geluiden onder de 2000 hertz gebruik je een speaker of subwoofer. Je kunt binnenkomende signalen scheiden tussen lage en hoge geluiden en verdelen over speakers en tweeters door middel van een speaker crossover. Daarnaast kun je met een volumeregelaar het uitgaande volume bepalen.

Vragen over tweeters?

Ben je niet ervaren op het gebied van speakers, maar wil je wel graag aan de slag om je eigen oplossing te realiseren? Voor eerlijk en deskundig advies over speaker onderdelen neem je contact op met onze klantenservice. Bij ons wordt je namelijk direct enthousiast geholpen bij vragen. Daarnaast zijn onze tweeters en andere speaker onderdelen scherp geprijsd en verzending is gratis vanaf €75,-. Koop je voor 18.00 uur beschikbare producten, dan heb je ze morgen al in huis en kun je er direct mee aan de slag!