Limiters

Shure A15PRS Fasedraaier

€78,00

Op zoek naar een fasedraaier om storingen uit je signaal te halen? Deze fasedraaier van Shure heeft een 3-pins XLR male aan de ene kant en 3-pins XLR female aan de andere kant.

Shure A15LA In-line attenuator

€68,00

De Shure A15LA reduceert inkomend geluid met 50dB. Dit zorgt ervoor dat een linesignaal aangesloten kan worden op een microfooningang. Normaal gesproken gaat een linesignaal daar veel te hard voor en ontstaat vervorming.

JTS MA-123 In-line attenuator

€19,95

Met deze JTS MA-123 reduceer je het volume van een gebalanceerde microfoon of een line-signaal met 10, 20 of 30dB. Ideaal ter bescherming van de ingangen van je mixer, computer of recorder. Perfect om een overstuurd signaal te voorkomen!

Shure A15AS In-line attenuator

€68,00

Met de Shure A15AS reduceer je het volume van een gebalanceerde microfoon of een line-signaal met 15, 20 of 25dB. Ideaal ter bescherming van de ingangen van je mixer, computer of recorder. Ideaal om een overstuurd signaal te voorkomen!

Eminence D-Fend SA300 Luidspreker beveiliging en limiter

€429,00

De D-Fend SA300 van Eminence beschermt je luidsprekers tegen overbelasting, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Hij is voorzien van Neutrik aansluitingen en geschikt voor grote vermogens.

Dateq SPL2 geluidsdruk limiter

€598,00

Ben jij op zoek naar een apparaat dat ervoor zorgt dat je geluid nooit te hard staat? Check dan deze Dateq SPL2 geluidsdruk limiter. De begrenzer zorgt ervoor dat de geluidsdruk nooit boven een vooraf ingesteld niveau komt.

Dateq SPL3 geluidsdruk limiter met meetmicrofoon

€679,00

Met de Dateq SPL3 geluidsdruk limiter wordt continue het geluidsniveau gemeten en aangepast als dit boven een ingesteld maximum uitkomt. De geluidsdruk kan ook met de meegeleverde microfoon worden bepaald, bij bijvoorbeeld een band.

Dateq SPL5 Digitale geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok

€1.349,00

De Dateq SPL5 Digitale geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok is het vlaggenschip onder de geluidsdrukbegrenzers. Hij regelt het geluidsniveau op één dB nauwkeurig en is daarnaast voorzien allerlei handige features.

Dateq SPL2TS geluidsdruk limiter met klok

€790,00

Met deze Dateq SPL2TS geluidsdruk limiter met klok staat je geluid nooit meer te hard. Hij verzwakt namelijk de geluidsdruk als het ingestelde maximum wordt overschreden. Met de ingebouwde klok stel je andere maxima in per dagdeel.

Dateq SPL3TS geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok

€999,00

De SPL3TS geluidsdruk limiter van Dateq doet wat hij moet doen, namelijk continu het ingangsniveau meten en het uitgangsniveau hierop aanpassen. Deze versie is voorzien van een interne klok en een meetmicrofoon.

Dateq SRL-1 Stage relais

€439,00

Met het Dateq SRL1 stage relais kun je een lamp laten branden en de stroomvoorziening onderbreken als een bepaalde geluidsdruk wordt overschreden. Het is een uitbreiding voor de SPL-D2 geluidsdrukmeter en de SPL3, SPL3TS en SPL5 limiters.

Dateq SPL6 geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok

€1.949,00

De Dateq SPL6 is geavanceerde geluidsdruk limiter die rekening houdt met publiek. Maakt het publiek veel lawaai, dan zal dat geen invloed hebben op de terugregeling van de begrenzer. Het is de speciale correlatie detectie die daarvoor zorgt.