Audio splitters

Palmer RMMS-8 8-kanaals microfoonsplitter

€295,00

De Palmer RMMS-8 is een 8-voudige microfoonsplitter, het systeem heeft 8 ingangen en maar liefst 16 uitgangen. Alle uitgangen zijn middels transformatoren van elkaar geïsoleerd, hierdoor hebben de uitgangen geen invloed op elkaar.

DAP AS-8 audio splitter en mixer

€119,00

De DAP AS-8 kun je op diverse mogelijkheden aansluiten. Je hebt allereerst de mogelijkheid om een stereokanaal te splitsen naar meerdere uitgangen. Daarnaast kun je meerdere kanalen samenvoegen en mixen tot één stereo kanaal.

DAP PMM-401 4-kanaals mixer en splitter

€46,10

De DAP PMM-401 is een 4-kanaals mixer en splitter die je op verschillende manieren kunt aansluiten. Zo kun je 1 signaal opsplitsen naar 4 signalen of andersom. Deze passieve mixer is voorzien van gebalanceerde jack-connectors en stevige hoeken.

Palmer Pro PMS 02 2-kanaals microfoonsplitter

€169,00

Met deze Palmer Pro PMS 02 2-kanaals microfoonsplitter kun je twee keer één microfoonsignaal splitsen naar twee uitgangen. Daarnaast heeft het apparaat ook een paralleluitgang en creëert dus in feite drie uitgaande microfoonsignalen.

IMG Stage Line MC-31 3-voudige microfoon combiner

€33,50

Met deze IMG Stage Line MC-31 kun je op een simpele manier 3 microfoons aansluiten op één aansluiting. Hij is gemaakt van metaal en kan dus tegen een stootje. Dit maakt hem ideaal voor gebruik op podia.