Zone mixers

LD Systems MS828 8-kanaals mixer/splitter combinatie

€144,00

De MS828 van LD Systems is een mixer, splitter en booster in een 19 inch behuizing van slechts 1 HE hoog. Hij heeft één stereo en 6 mono-kanalen. Per kanaal is het volume apart regelbaar.

LD Systems Zone624 6-kanaals zone mixer

€349,00

De Zone624 is een 6-kanaals zone mixer van het merk LD Systems. Deze zone mixer is uitermate geschikt voor horecagelegenheden met verschillende zalen.

JB Systems MIX 5.2 19" zone mixer

€219,00

Eigenaar van een café of restaurant en heb je meerdere ruimtes? Met de JB Systems MIX 5.2 mixer kun je per audiobron aangeven in welke ruimte het moet klinken en hoe hard het volume moet zijn.

DAP IMIX-5.3 5-kanaals zone mixer

€216,00

De DAP IMIX5.3 is een 5-kanaals zonemixer met een breedte van 19 inch en een hoogte van 4 HE. Voor elk kanaal apart kan gekozen worden in welke zone het geluid hoorbaar moet zijn.

DAP IMIX-7.1 7-kanaals zone mixer

€235,00

De DAP IMIX-7.1 is een 7-kanaals installatie mixer met 3 afzonderlijk regelbare uitgangen. Hij heeft bovendien 2 microfooningangen.

DAP IMIX-7.3 7-kanaals zone mixer

€247,00

Deze DAP IMIX-7.3 zien we vooral terug in de horeca. Hij heeft 3 afzonderlijke uitgangen en per kanaal kan gekozen worden in welke zone het geluid moet klinken.

DAP AS-8 audio splitter en mixer

€119,00

De DAP AS-8 kun je op diverse mogelijkheden aansluiten. Je hebt allereerst de mogelijkheid om een stereokanaal te splitsen naar meerdere uitgangen. Daarnaast kun je meerdere kanalen samenvoegen en mixen tot één stereo kanaal.

DAP Compact 6.2 6-kanaals zone-mixer met USB-speler

€278,90

Deze compacte DAP zone-mixer heeft 6 kanalen en is slechtst 1 HE hoog. De mixer heeft onder andere 2 zones en een USB-speler. Hij heeft een behuizing waarmee hij gemakkelijk is in te bouwen in een rack.

DAP Compact 9.2 9-kanaals line mixer met 2 zones

€222,80

Met deze DAP Compact 9.2 line mixer kun je tot wel 9 apparaten mixen over 2 zones. Het geluid van een TV, tuner, CD-speler of microfoon mix je eenvoudig met de verschillende ingangen. Zeer geschikt voor scholen, bedrijven, kroegen of restaurants!

LD Systems Zone423 4-kanaals zone mixer

€259,00

De LD Systems Zone423 is een 4-kanaals zone mixer. Hij is voorzien van faders waarmee eenvoudig het volume kan worden bepaald. Ook is hij uitgevoerd met twee microfoon ingangen.

LD Systems Zone622 6-kanaals zone mixer

€218,00

Op zoek naar een zone mixer voor in jouw kroeg? De Zone622 van LD Systems is een 6-kanaals mixer van degelijke kwaliteit.

Synq SMI 84 6-kanaals mixer met 4 zones

€379,00

Ben je voor een horecagelegenheid op zoek naar een goede mixer waarmee je alle zones apart kunt regelen? Deze Synq mixer heeft dan alles wat je nodig hebt. Deze zone-mixer heeft 6 ingangen die verdeeld kunnen worden over 4-zones.

LD Systems AM8 8-kanaals digitale 19 inch mixer

€1.450,00

De LD Systems AM8 is een professionele 8-kanaals audiomixer die zeer geschikt is voor vaste installatie in kroegen, cafés, buurthuizen, scholen of andere openbare locaties.

Met een zone mixer kun je verschillende audiobronnen mengen en het geluid daarvan naar diverse zones sturen. Uiteraard is het volume van deze bronnen te regelen, maar ook het volume van het geluid dat naar de zones gaat. Je ziet zone mixers vaak terug in horecagelegenheden met meerdere ruimtes of zalencentra.

In- en uitgangen op een zone mixer

Een zonemixer is voorzien van een heleboel in- en uitgangen. Afhankelijk van het type vind je er bijvoorbeeld XLR, jack en tulpaansluitingen om zaken als microfoons, cd-spelers, computers of andere audiobronnen aan te sluiten. De uitgangen zijn bedoeld om muziek naar verschillende ruimtes te sturen. Dat kan bijvoorbeeld rechtstreeks naar luidsprekers of een versterker.

Hulp bij installeren

Zone mixers zijn meestal niet de gemakkelijkste apparaten, sowieso niet om aan te sluiten. Het is daarom aan te raden om contact met ons op te nemen voordat je een dergelijk apparaat aanschaft, tenzij je er natuurlijk verstand van hebt. Onze medewerkers weten zo goed als alles van zone mixers en kunnen ze zelfs voor je installeren. Bel of mail ons: 0485-310001 en info@fritz-events.nl.