Personal monitor mixers

Behringer MA400 Hoofdtelefoonversterker

€24,90

Maak je eigen mix met deze Behringer MA400 hoofdtelefoonversterker. De werking is simpel, je sluit een audiosignaal aan en een microfoon. Vervolgens kun je zelf de mix bepalen tussen deze 2 bronnen en dit op je hoofdtelefoon laten uitkomen.

DAP MMIX-4 4-kanaals personal mixer

€149,00

De DAP MMIX-4 is een zeer compacte mixer die geschikt is voor zeer uiteenlopende toepassingen. Zijn voeding krijgt hij via een simpele voedingsadapter die uiteraard meegeleverd wordt.

Behringer Powerplay P1 bekabeld in-ear monitorsysteem

€44,00

De Behringer Powerplay P1 is een handig bekabeld in-ear monitorsysteem. Een perfect product voor iedereen die niet draadloos hoeft te zijn. Denk daarbij aan drummers of andere zittende artiesten.

Allen & Heath ME-1 Personal monitoringsysteem

€495,00

Met het Allen & Heath ME-1 Personal monitoringsysteem kan een muzikant volledig zijn eigen monitormix maken. Het is waarschijnlijk de meest geavanceerde personal mixer op de markt en hij geeft je controle over maximaal 40 kanalen.

Personal monitor mixers zijn er om muzikanten zelf een persoonlijke mix te laten maken. Uiteraard hebben wij bij Fritz-Events ook diverse van dit soort apparaten te koop, zowel digitale als analoge. Denk aan merken als DAP en Allen & Heath.

Jezelf goed horen met een personal mixer

Voor een zanger of muzikant is het erg belangrijk dat hij of zij zichzelf goed kan horen, op het podium, maar ook in de studio. Met een personal monitor mixer heeft hij dit voor een groot deel zelf in de hand, zonder dat er een geluidsman voor nodig is. Hij kan bepalen hoe hard hij zichzelf hoort, maar ook de verhouding met andere instrumenten of vocalen.

Aansluitingen op een persoonlijke mixer

Een persoonlijk monitor systeem is vaak voorzien van een of meerdere XLR/jack-ingangen. Hierop kan een microfoon of instrument worden aangesloten, of de output van een mengtafel. Ook zie je meestal een uitgang voor een koptelefoon of in-ear oordoppen op een personal mixer. Daarnaast kan er ook een output voor een andere mixer voorzien zijn.

Vragen?

Heb je vragen over een bepaalde personal monitor mixer of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op en wij helpen je op weg. Je kunt ons bellen op 0485-310001 of mailen naar info@fritz-events.nl.