Zang & spraak microfoons

Behringer XM1800S Set met 3 dynamische microfoons

€42,00

Dat je voor deze prijs een koffertje krijgt met 3 microfoons erin is bijna niet te geloven. Behringer maakt het waar met deze ontzettend populaire XM1800S set. Ideaal voor zowel zang als spraak. De microfoons zijn voorzien van een aan/uit schakelaar.

Behringer XM8500 Dynamische microfoon

€20,90

De Behringer XM8500 is al jarenlang een ontzettend populaire dynamische microfoon. Veel gebruikers vergelijken hem met de bestverkochte microfoon allertijden, de Shure SM58. Alleen die is zeker 4 keer zo duur...

DAP PL-08B Dynamische microfoon met 6m kabel

€46,10

Deze DAP PL-08B microfoon heeft veel weg van de Shure Beta 58A. Hij heeft een supercardioïde opnamepatroon, waardoor hij goed geschikt is voor studio-opnames en livegebruik. Geleverd compleet met 6m kabel.

DAP PL-08S Dynamische microfoon met aan/uit schakelaar en 6m kabel

€46,00

De DAP PL-08S is een dynamische microfoon voorzien van schakelaar. Hij is geschikt voor zowel spraak als zang en wordt geleverd met een XLR kabel van 6 meter. Ook verkrijgbaar zonder aan/uit schakelaar.

Shure SM58 Dynamische zang- en spraakmicrofoon

€98,00

Wat moeten we nog vertellen over de Shure SM58 microfoon? Het is de meestverkochte microfoon ter wereld die ingezet wordt door talloze amateurs en professionals voor zowel spraak- als zangtoepassingen.

DAP PL-08 Dynamische microfoon met 6m kabel

€46,10

De DAP PL-08 is een fijne microfoon die ontzettend veel lijkt op 's werelds bekendste microfoon: de Shure SM58. Hij is ongeveer net zo zwaar, waardoor ook deze microfoon van DAP lekker in de hand ligt.

Shure SM58SE Dynamische zang- en spraakmicrofoon met schakelaar

€109,00

Vraag een kind om een microfoon te tekenen en deze zal onbewust de Shure SM58 tekenen. Deze microfoon van Shure is namelijk al 50 jaar een begrip en dé standaard voor de looks van een zangmicrofoon. Dit is de versie met aan/uit schakelaar.

Shure Beta 58A Dynamische zangmicrofoon

€152,00

De Shure Beta 58A is na de SM58 wellicht één van de bekendste Shure microfoons. Een perfecte zangmicrofoon voor live of studiogebruik. De professionele broer van de bekendste microfoon ter wereld, Shure SM58.

In deze categorie vind je allerlei microfoons die geschikt zijn voor zang- of spraaktoepassingen. Ze hebben één ding sowieso gemeen; ze zijn allemaal snoergebonden. Dat wil zeggen dat ze allemaal een kabel nodig hebben en dus niet draadloos zijn.

Uiteenlopende merken
Ons assortiment zang- en spraakmicrofoons bestaat uit zeer uiteenlopende merken. Denk aan Power Dynamics, JB Systems, Røde, Lewitt, LD Systems en Shure. De bestverkochte microfoon wereldwijd vinden we ook terug in deze categorie. Dat is onmiskenbaar de Shure SM58.