Losse dasspeld microfoons

Sennheiser ME2-II Draadloze dasspeldmicrofoon

€129,00

De Sennheiser ME2-II is een omnidirectionele dasspeldmicrofoon voor spraak en zang. Hij kenmerkt zich door zijn hoge spraakverstaanbaarheid en eenvoudige bevestiging aan kleding. De kabel is voorzien van een mini-jack voor beltpack-zenders.

Shure Motiv MVL lavalier-microfoon voor smartphones

€54,00

De Shure Motiv MVL is een lavalier-condensatormicrofoon met een 3,5mm TRRS-connector. Dit maakt hem geschikt voor het aansluiten op elke smartphone of tablet. Hij is ideaal voor het maken van spraakopnamen op korte afstand.

Shure WL183 Omnidirectionele lavalier microfoon zwart

€149,00

De WL183 is de draadloze variant van de MX183 microfoon. Net als de andere microfoons uit de Microflex-familie maakt dit typegebruik van een verwisselbaar condensatorkapsel, waardoor er altijd een variant zal zijn die geschikt is voor je toepassing.

Shure WL184 Supercardioide lavalier microfoon zwart

€179,00

De Shure WL184 is een lavalier microfoon foor gebruik met een draadloze beltpack. Hiervoor is de microfoon voorzien van een kabel van 1.20m en een TA4F 4-polige mini XLR connector. Het is een supercardioïde microfoon met een opnamehoek van 115 graden...

Een dasspeld microfoon (ook wel lavalier) genoemd, is een kleine microfoon die nauwelijks opvalt. Dit type microfoons wordt voornamelijk gebruikt voor presentaties of conferenties. Wanneer je de dasspeld microfoon aansluit op een draadloze beltpack zul je vervolgens vrij van bekabeling kunnen bewegen en wordt het audiosignaal door de draadloze ontvanger opgevangen. 

Omnidirectioneel karakter
Veel dasspeld microfoons zijn omnidirectioneel. Dit betekent dat ze rondom geluid op kunnen vangen. Hierdoor hoef je niet rechtstreeks in de microfoon te praten.

Complete set
Op zoek naar een compleet dasspeld microfoon systeem? Kijk dan in deze categorie.