Installatie luidsprekers

DAP Xi-6 6 inch installatie luidspreker

€169,00

De DAP XI-6 is een perfecte luidspreker voor vaste installaties. Hij heeft een kleine behuizing waarin een 6 inch woofer is gemonteerd, deze woofer zorgt samen met de driver voor een warm, vol en krachtig geluid.

DAP XI-8 8 inch installatie luidspreker

€219,00

De DAP Xi-8 is een passieve fullrange luidspreker met een 8 inch woofer. Hij is geschikt voor installatie doeleinden.

DAP XI-10 10 inch installatie luidspreker

€289,00

De DAP Xi-10 is een passieve fullrange luidspreker met een 10 inch woofer. Hij is geschikt voor installatie doeleinden.

DAP XI-28B Passieve installatie subwoofer

€239,00

De DAP Xi-28B is een passieve subwoofer met twee 8 inch woofers. Hij is geschikt voor installatie doeleinden.

LD Systems SUB88 passieve subwoofer 2x8 Inch

€119,00

Wil je een thuisbioscoop of wat extra vermogen in een presentatieruimte? Met deze dubbel 8 inch passieve subwoofer van LD Systems maak je dit mogelijk.

LD Systems SUB10A actieve subwoofer 10 inch

€385,00

De LD Systems SUB10A is een actieve 10 inch subwoofer geschikt voor vaste installatie. In de kast zit een 3-kanaals versterker ingebouwd. Eén kanaal wordt gebruikt voor het versterker van de costum made bass luidspreker.

Of het nu gaat om een chique restaurant met rustige achtergrondmuziek of een gezellig café waar tot in de late uurtjes hard gedanst en gezongen wordt, Fritz-Events heeft overal een geschikte installatie luidspreker voor.

Advies nodig?
Neem gerust contact op met onze klantenservice of maak een afspraak om alles rustig door te spreken in onze showroom of bij jou op locatie. We adviseren je graag en kunnen je ook informeren over de mogelijkheden op het gebied van bekabeling, microfoons, licht en DJ gear.