Mixer flightcases

ProDJuser Flightcase voor Denon X1800

€179,00

Ben je in het bezit van een Denon X1800 mixer en wil je hem krasvrij opbergen of zelfs vervoeren, kijk dan zeker eens naar deze oerdegelijke flightcase van ProDJuser.

ProDJuser Flightcase voor Behringer X32

€229,00

De Behringer X32 is een populaire digitale mixer en dan kan een professionele flightcase van topmerk ProDJuser natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard uitgevoerd met Penn Elcom flightcasemateriaal en zelfs inbouwwieltjes.

ProDJuser Flightcase voor Allen & Heath QU-16

€215,00

De Allen & Heath QU-16 plaats je zonder problemen in deze flightcase van ProDJuser. De case is voorzien van een strak Allen & Heath logo.

ProDJuser Flightcase voor Allen & Heath QU-24

€249,00

Op zoek naar een case voor de Allen & Heath QU-24? Kies voor de topkwaliteit van ProDJuser! Deze flightcase is voorzien van professioneel Penn Elcom materiaal.

ProDJuser Flightcase voor Allen & Heath SQ5

€329,00

Deze flightcase van ProDJuser is helemaal op maat gemaakt voor de Allen & Heath SQ5. Hij is uiteraard voorzien van Penn Elcom materiaal, zoals elke ProDJuser flightcase.

ProDJuser Flightcase voor Allen & Heath SQ6

€369,00

Deze flightcase van ProDJuser is helemaal op maat gemaakt voor de Allen & Heath SQ6. Hij is uiteraard voorzien van Penn Elcom materiaal, zoals elke ProDJuser flightcase.

ProDJuser Flightcase voor Yamaha QL1

€325,00

Deze flightcase van ProDJuser is helemaal op maat gemaakt voor de Yamaha QL-1. Hij is uiteraard voorzien van Penn Elcom materiaal, zoals elke ProDJuser flightcase.

ProDJuser Flightcase voor Yamaha QL5

€419,00

In deze flightcase van het merk ProDJuser vervoer je een Yamaha QL-5 zonder enig probleem. De case is zeer net afgewerkt en is uitgerust met Penn Elcom materiaal.

DAP ACA-MC1 Flightcase voor 19 inch mixer

€99,90

Het is een feit dat een mixer er langer mooi uitziet als hij wordt vervoerd in een flightcase. DAP komt met een betaalbare flightcase voor alle 19 inch mixers met een maximum hoogte van 8 HE. Uitgevoerd met inbouwhandgreep en afneembare deksel.

Pioneer DJM-900NXS2 flightcase

€249,00

Voor alle populaire producten is een flightcase op maat te vinden, zo ook voor de Pioneer DJM-900NXS2 mixer. Deze prachtige flightcase is door Pioneer zelf ontworpen en heeft de perfecte pasvorm.

DAP DCA-DM1 Flightcase voor 10 inch mixer

€69,20

Deze flightcase van DAP is speciaal gemaakt voor het opbergen van een 10 inch mixer. Met de DCA-DM1 bescherm je een mixer dan ook naar behoren.

DAP DCA-DM2 Flightcase voor 12 inch mixer

€85,70

Deze flightcase van DAP is speciaal gemaakt voor het opbergen van een 12 inch mixer. Door het stevige handvat is de DCA-DM2 gemakkelijk mee te nemen.

ProDJuser Flightcase voor Midas M32

€455,00

In deze flightcase van het merk ProDJuser vervoer je een Midas M32 zonder enig probleem. De case is zeer net afgewerkt en is uitgerust met Penn Elcom materiaal.

DAP DCA-DM3 Mixer Case Pro flightcase voor diverse mixers

€79,10

Deze DCA-DM3 Mixer Case Pro van DAP is gemaakt voor diverse mixers van bijvoorbeeld Pioneer en Technics. Met deze flightcase bescherm je jouw mixer dan ook uiterst mee.

DAP ACA-MC3SH Flightcase voor 19 inch mixer met laptop plateau

€136,80

Deze flightcase van DAP is speciaal gemaakt voor het opbergen van een 19 inch mixer met een hoogte tot 9 HE. Bovendien is de case uitgerust met een laptop plateau.

DAP ACA-MIX1 19 inch mixer flightcase

€126,00

Bescherm jouw mixer en bouw hem meteen op door enkel de deksel van de flightcase af te halen. De inbouwhoogte van de koffer is 12 HE.

DAP ACA-MIX2 19 inch mixer flightcase

€96,50

Deze 19 inch mixer flightcase heeft een inbouwhoogte van 12 HE. Jouw mixer zal dan ook fraai ingebouwd kunnen worden in de duurzame DAP ACA-MIX2.

DAP DCA-PIO1 Flightcase voor Pioneer DJM mixer

€85,70

Deze DAP flightcase is ontworpen voor diverse Pioneer DJM mixers. Hiermee kan je de DJM mixers dan ook goed beschermen.

ProDJuser Flightcase voor Behringer X32 Compact

€229,00

Deze flightcase is helemaal passend voor de Behringer X32 Compact. Gemaakt van het beste flightcase materiaal. Hij is voorzien van schuim aan de binnenzijde en heeft een apart compartiment voor kabels en een zwanenhalslampje bijvoorbeeld.

ProDJuser Flightcase voor Behringer X32 Producer

€159,00

De Behringer X32 Producer past exact in deze degelijke flightcase van ProDJuser. De case is voorzien van Penn Elcom materiaal en kan beslist tegen een stootje! Het schuim aan de binnenzijde zorgt voor een optimale pasvorm.

Voor waardevolle apparatuur als een mixer wil je natuurlijk de juiste bescherming hebben. Kijk snel naar onze flightcases om je mixer makkelijk en veilig te kunnen vervoeren.