Lichtcontroller flightcases

DAP Premium Line flightcase voor Chimp 300

€399,00

Als je in het bezit bent van een Infinity Chimp 300 lichtcontroller dan is optimale bescherming geen overbodige luxe. In deze Premium Line flightcase van het merk DAP kun je hem opbergen, maar ook perfect vervoeren.

DAP LCA-SM24 Flightcase voor Showmaster 24 en SC-24

€53,00

Deze DAP flightcase is op maat gemaakt voor de Showtec Showmaster 24 lichtcontroller. Ook geschikt voor andere lichtcontrollers met dezelfde maatvoering zoals de Easy Fade 36, Showtec Creator Compact en SC-2412.

DAP Premium Line flightcase voor Chimp 100

€299,00

Wanneer je een DAP Premium Line flightcase koopt weet je dat het wel snor zit met de kwaliteit. Zo is deze flightcase voor de Infinity Chimp 100 lichtcontroller gemaakt van 9mm berkenhout en voorzien van Penn Elcom beslag.

DAP LCA-SM48 Flightcase voor Showmaster 48

€61,00

Als je op zoek bent naar een flightcase voor de Showmaster 48? Deze flightcase is degelijk en tegelijkertijd zo voordelig dat je hem voor dit geld waarschijnlijk niet zelf kunt maken.

DAP LCA-SCMA1 Flightcase voor Scanmaster

€45,00

DAP Flightcase gemaakt voor de Showtec Scanmaster. Ook geschikt voor soortgelijke controllers, met dezelfde afmetingen zoals de Showtec Lite-4, Lite-8 en Lite-12. Als je het ingebouwde bakje verwijderd, past er ook een Showtec LED Operator 4 in.

DAP LCA-LEDF Flightcase voor LED Foot 4 voetcontroller

€32,00

Een voetcontroller wordt maar al te vaak tussen de bekabeling in de auto gegooid. In deze flightcase van DAP bescherm je je voetcontroller optimaal tegen krassen en beschadigingen.

Accu-case ACF-SW/DMX Operator I/II/Solo 256 flightcase

€49,00

Bescherm je Elation lichtcontroller optimaal met deze degelijke flightcase van Accu-case. Hij is onder andere geschikt voor de DMX Operator I, II, 192 en 384.

Accu-case ACF-SW/Scenesetter 24 flightcase

€59,00

Bescherm je Elation Scenesetter 24 van Elation met deze robuuste flightcase van Accu-case en heb nog lang plezier van deze mooie controller. Het deksel is voorzien van een accessoirevakje.

DAP Premium flightcase voor Banana Wing

€325,00

Om je Banana Wing goed te beschermen is een robuuste flightcase van groot belang. Daarvoor heeft DAP deze premium flightcase ontworpen. Alle materialen zijn van het topmerk Penn Elcom.

DAP Premium flightcase voor Chimp Tour Pack

€595,00

In deze case kun je eenvoudig de Infinity Chimp 100 vervoeren samen met de Banana Wing en 2 touchscreens. Hij is voorzien van professioneel Penn Elcom flightcase beslag. Ideaal voor iedereen die vaak op pad is met deze set!

JB Systems Controller case 3 HE

€79,00

Degelijke flightcase van JB Systems, geschikt voor diverse 19 inch controllers zoals de Showtec Scanmaster, JB Systems SCM-1 en soortgelijke controllers met vergelijkbare afmetingen.

MagicFX FX-Switchpack II flightcase

€235,00

Deze degelijke koffer van MagicFX zorgt ervoor dat je jouw apparatuur veilig van A naar B kunt vervoeren. Het schuim is op maat gemaakt voor 2x FX-Switchpack II en is voorzien van een extra vak voor kabels of andere toebehoren.