Producer flightbags

Pioneer DJC-IF2 BAG Flightbag voor Interface 2

€55,00

Deze flightbag is op maat gemaakt voor het opbergen en vervoeren van de Pioneer Interface 2. Er is een apart compartiment voor kabels en toebehoren, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Pioneer DJC-TAS1 Flightbag voor Toraiz AS-1

€55,00

Ben je in het bezit van de Pioneer Toraiz AS-1, dan is deze flightbag eigenlijk een must. Hij beschermt je synthesizer tegen beschadigingen en krassen. Bovendien is er een extra compartiment voor je kabels.

Pioneer Flightbag voor Toraiz SP-16

€99,00

Dat een degelijke flightbag niet de hoofdprijs hoeft te kosten bewijst Pioneer met deze tas die speciaal is ontwikkeld voor de Pioneer Toraiz SP-16. Compleet voorzien van noppenschuim en een apart compartiment voor de kabeltjes.

UDG Ultimate DIGI Wallet small zwart/oranje

€29,95

Met de Ultimate DIGI Wallet small van het merk UDG kan je veel DJ accessoires mee nemen. Zo heeft de tas een opberg vak voor jouw hoofdtelefoon en USB-sticks.

UDG Ultimate BackPack zwart/oranje

€129,95

Met deze handige backpack van UDG neem je al je spullen die je nodig hebt mee op pad. Hij is gevoerd, waardoor hij zorgt voor extra goede bescherming.

UDG Ultimate Digi BackPack zwart/oranje

€149,95

Ben je veel op pad met een MIDI controller en een laptop? Dan is deze tas van UDG iets voor jou. Vervoer je laptop én MIDI controller veilig in één tas. Hij heeft extra opbergvakken voor verschillende accessoires.

UDG Ultimate ProducerBag small zwart/oranje inside

€149,00

Deze degelijke ProducerBag van UDG beschermt je MIDI controller optimaal door zijn gevoerde wanden. Dit is de kleine uitvoering. Hij is gemaakt van waterafstotend 420D nylon en heeft een extra opbergruimte voor accessoires.

UDG Ultimate ProducerBag large zwart/oranje

€179,95

Deze degelijke ProducerBag van UDG beschermt je MIDI controller optimaal door zijn gevoerde wanden. Hij is gemaakt van waterafstotend 420D nylon en heeft een extra opbergruimte voor accessoires.

In deze flightbags kun je al je spullen kwijt als producer of DJ. Natuurlijk bieden onze kisten uit het ruime assortiment flightcases ook altijd uitkomst.