Producer flightbags

Pioneer DJC-IF2 BAG Flightbag voor Interface 2

€55,00

Deze flightbag is op maat gemaakt voor het opbergen en vervoeren van de Pioneer Interface 2. Er is een apart compartiment voor kabels en toebehoren, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Pioneer DJC-TAS1 Flightbag voor Toraiz AS-1

€55,00

Ben je in het bezit van de Pioneer Toraiz AS-1, dan is deze flightbag eigenlijk een must. Hij beschermt je synthesizer tegen beschadigingen en krassen. Bovendien is er een extra compartiment voor je kabels.

Pioneer Flightbag voor Toraiz SP-16

€99,00

Dat een degelijke flightbag niet de hoofdprijs hoeft te kosten bewijst Pioneer met deze tas die speciaal is ontwikkeld voor de Pioneer Toraiz SP-16. Compleet voorzien van noppenschuim en een apart compartiment voor de kabeltjes.

UDG Ultimate DIGI Wallet large zwart/oranje

€48,00

Kabels, hoofdtelefoon, harddisk, telefoon en nog veel meer, neem je gemakkelijk mee met deze schoudertas van UDG! De Ultimate DIGI Wallet is ook voorzien van een zijvak.

UDG Ultimate DIGI Wallet small zwart/oranje

€29,95

Met de Ultimate DIGI Wallet small van het merk UDG kan je veel DJ accessoires mee nemen. Zo heeft de tas een opberg vak voor jouw hoofdtelefoon en USB-sticks.

In deze flightbags kun je al je spullen kwijt als producer of DJ. Natuurlijk bieden onze kisten uit het ruime assortiment flightcases ook altijd uitkomst.