Overige flightbags

Vonyx Draagtas voor opvouwbaar DJ scherm

€25,00

Deze draagtas is onmisbaar voor iedereen die met het opvouwbare DJ scherm van Vonyx werkt. Het zorgt voor een optimale bescherming van deze DJ booth. Bescherm je DJ scherm dus tegen stof en beschadigingen met deze draagtas.

UDG Creator DIGI Hardcase Medium Black

€29,00

De UDG Creator DIGI Hardcase Medium is een opbergzakje geschikt voor DJ's. Hierin passen namelijk 4 USB sticks, SD kaartjes, visitekaartjes, pasjes en andere kleine accessoires. Dit draagtasje is gemaakt van gegoten Durashock EVA-schuim.

UDG Creator DIGI Hardcase Small Zwart

€16,95

De DIGI hardcase small van UDG zal voor veel DJ's een perfect product zijn. Met dit kleine tasje heb je namelijk altijd je visitekaartjes, USB sticks, SD kaartjes en oordopjes bij de hand.

UDG Ultimate Pioneer RMX-1000 Neoprene Sleeve

€16,95

Met deze UDG Ultimate RMX-1000 Neoprene Sleeve bescherm je jouw Pioneer RMX-1000 tegen krassen en vuil. De sleeve is gevoerd met een zachte voering.

DAP Gereedschaphouder klein

€4,60

In deze DAP gereedschaphouder berg je gemakkelijk je kniptang, schroevendraaiers en ander gereedschap op. Altijd binnen handbereik!

Adam Hall SKS22XBAG Gig Bag voor SKS22XB standaard

€13,90

Met deze Adam Hall SKS22XBAG gigbag vervoer je de SKS22XB keyboardstandaard veilig en zonder krassen. Ideaal voor bands die veel op reis zijn.

Accu-case ASC-AC-185 Flightbag voor truss

€99,00

De Accu-Case ASC-AC-185 is een prima flightbag voor het opbergen van lange lichteffecten, statieven of truss. Kijk altijd goed naar de afmetingen om te weten of dit product ook geschikt is voor jouw product.

Mocht je niet het juiste formaat hebben gevonden in ons scala aan flightbags dan biedt deze categorie wellicht de goede opties. Is je wens nog steeds niet vervuld, neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze winkel. Natuurlijk is een flightcase ook altijd een mogelijkheid.