MIDI controller flightbags

Pioneer DJC-IF2 BAG Flightbag voor Interface 2

€55,00

Deze flightbag is op maat gemaakt voor het opbergen en vervoeren van de Pioneer Interface 2. Er is een apart compartiment voor kabels en toebehoren, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Pioneer DJC-RX2 BAG tas voor XDJ-RX2

€129,00

Op zoek naar een goede manier om je XDJ-RX2 te beschermen? Deze Pioneer DJC-RX2 BAG is voorzien van fleecevoering en noppenschuim voor een ideale bescherming.

Denon DJ FB2000 draagtas voor MC2000

€69,00

De Denon DJ FB2000 is een stevige flightbag voor de MC2000 controller. Hij heeft ook genoeg ruimte voor het opbergen van een laptop, hoofdtelefoon en diverse kabels.

Pioneer DJC-TAS1 Flightbag voor Toraiz AS-1

€55,00

Ben je in het bezit van de Pioneer Toraiz AS-1, dan is deze flightbag eigenlijk een must. Hij beschermt je synthesizer tegen beschadigingen en krassen. Bovendien is er een extra compartiment voor je kabels.

Pioneer Flightbag voor DDJ-SR/RR

€69,00

Met deze flightbag van Pioneer komt je DDJ-SR of DDJ-RR altijd schadevrij op locatie aan. De flightbag beschermt de controllers niet alleen tegen krassen en andere beschadigingen, ook stof krijgt geen kans als je de controller in deze flightbag doet.

Pioneer Flightbag voor XDJ-700

€69,00

Voor vrijwel elk DJ product is wel een flightcase of flightbag te vinden. Zo ook voor de Pioneer XDJ-700. Pioneer ontwierp hier zelf een flightbag voor waar de XDJ-700 naadloos in past. Een mooie koffer met ruimte voor je kabeltjes.

Pioneer Flightbag voor XDJ-1000/XDJ-1000MK2

€79,00

De Pioneer DJC-1000BAG is een ontzettend praktische flightbag voor een XDJ-1000 of XDJ-1000MK2 speler. Hij past er naadloos in, zodat je hem de beste bescherming biedt. Ook is er nog een apart vakje waar je de kabels in kunt opbergen. Ideaal!

Pioneer Flightbag voor Toraiz SP-16

€99,00

Dat een degelijke flightbag niet de hoofdprijs hoeft te kosten bewijst Pioneer met deze tas die speciaal is ontwikkeld voor de Pioneer Toraiz SP-16. Compleet voorzien van noppenschuim en een apart compartiment voor de kabeltjes.

Pioneer DJC-B/WEGO3 transporttas

€65,00

De Pioneer DJC-B/WEGO3 is een compacte transporttas die geschikt is voor diverse Pioneer DJ controllers. Hij is speciaal ontworpen voor de Pioneer DDJ-RB, DDJ-SB, DDJ-SB2 en DDJ-WeGO3.

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen
Sale

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen

€159,00 €139,00

Speciaal ontworpen voor jouw MIDI-Controller en laptop, deze UDG Bagpack trolley is ideaal voor de reisende DJ. De rugzak is uitgevoerd met wielen en een handig in- en uitschuifbaar handvat, zo kun je de rugzak overal heen rijden.

UDG Creator hardcase voor Traktor Kontrol S8

€89,00

Ben je in het bezit van de Native Instruments Traktor Kontrol S8 controller? Hij past perfect in deze hardcase die speciaal door UDG ontworpen is.

UDG Ultimate Midi Controller Backpack large zwart/oranje

€239,95

Deze MIDI controller backpack is ontworpen voor het vervoeren van tal van controllers. Denk aan de Denon DJ MC7000, NI Kontrol S8, Pioneer DDJ-RX/SX2, Pioneer XDJ-R1/Aero en de Numark NV/Mixtrack Pro 3.

UDG Ultimate Midi Controller SlingBag large zwart/oranje

€139,00

Deze flightbag van UDG is gemaakt voor de grotere MIDI-controllers. Denk hierbij aan de Native Instruments Traktor Kontrol S5, Pioneer DDJ-SB2, Numark Mixtrack Quad, Reloop Beatmix 2 MK2, Denon MC4000 en Akai MPC Renaissance.

Native Instruments Traktor Kontrol X1, Z1 en F1 flightbag

€38,00

Deze Native-Instruments flightbag is speciaal ontworpen voor de Kontrol X1, Z1 en F1 controllers.

Pioneer DJC-SC2 XDJ-AERO en DDJ-Ergo Flightbag

€188,00

De Pioneer DJC-SC2 is een flightbag die speciaal ontworpen is voor de XDJ-Aero, DDJ-SR en de DDJ-Ergo controllers. Vanaf nu vervoer je je controller met een optimale bescherming.

Onze MIDI controller flightbags zorgen voor de nodige bescherming van je MIDI controller. Of kies je toch liever voor een flightcase uit ons ruime assortiment? In beide gevallen kun je altijd in onze winkel meer informatie verkrijgen over de producten van merken als UDG, Accu-case en Pioneer.