MIDI controller flightbags

Pioneer DJC-IF2 BAG Flightbag voor Interface 2

€55,00

Deze flightbag is op maat gemaakt voor het opbergen en vervoeren van de Pioneer Interface 2. Er is een apart compartiment voor kabels en toebehoren, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Pioneer DJC-RX2 BAG tas voor XDJ-RX2

€129,00

Op zoek naar een goede manier om je XDJ-RX2 te beschermen? Deze Pioneer DJC-RX2 BAG is voorzien van fleecevoering en noppenschuim voor een ideale bescherming.

Pioneer DJC-TAS1 Flightbag voor Toraiz AS-1

€55,00

Ben je in het bezit van de Pioneer Toraiz AS-1, dan is deze flightbag eigenlijk een must. Hij beschermt je synthesizer tegen beschadigingen en krassen. Bovendien is er een extra compartiment voor je kabels.

Pioneer Flightbag voor DDJ-SR/RR

€69,00

Met deze flightbag van Pioneer komt je DDJ-SR of DDJ-RR altijd schadevrij op locatie aan. De flightbag beschermt de controllers niet alleen tegen krassen en andere beschadigingen, ook stof krijgt geen kans als je de controller in deze flightbag doet.

Pioneer Flightbag voor XDJ-700

€69,00

Voor vrijwel elk DJ product is wel een flightcase of flightbag te vinden. Zo ook voor de Pioneer XDJ-700. Pioneer ontwierp hier zelf een flightbag voor waar de XDJ-700 naadloos in past. Een mooie koffer met ruimte voor je kabeltjes.

Pioneer Flightbag voor XDJ-1000/XDJ-1000MK2

€79,00

De Pioneer DJC-1000BAG is een ontzettend praktische flightbag voor een XDJ-1000 of XDJ-1000MK2 speler. Hij past er naadloos in, zodat je hem de beste bescherming biedt. Ook is er nog een apart vakje waar je de kabels in kunt opbergen. Ideaal!

Pioneer Flightbag voor Toraiz SP-16

€99,00

Dat een degelijke flightbag niet de hoofdprijs hoeft te kosten bewijst Pioneer met deze tas die speciaal is ontwikkeld voor de Pioneer Toraiz SP-16. Compleet voorzien van noppenschuim en een apart compartiment voor de kabeltjes.

Pioneer DJC-B/WEGO3 transporttas

€65,00

De Pioneer DJC-B/WEGO3 is een compacte transporttas die geschikt is voor diverse Pioneer DJ controllers. Hij is speciaal ontworpen voor de Pioneer DDJ-RB, DDJ-SB, DDJ-SB2, DDJ-SB3 en DDJ-WeGO3.

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen
Sale

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen

€159,00 €139,00

Speciaal ontworpen voor jouw MIDI-Controller en laptop, deze UDG Bagpack trolley is ideaal voor de reisende DJ. De rugzak is uitgevoerd met wielen en een handig in- en uitschuifbaar handvat, zo kun je de rugzak overal heen rijden.

UDG Creator hardcase voor Traktor Kontrol S8

€89,00

Ben je in het bezit van de Native Instruments Traktor Kontrol S8 controller? Hij past perfect in deze hardcase die speciaal door UDG ontworpen is.

UDG Creator Midi Controller sleeve voor Wheeled Laptop Backpack

€12,95

Bescherm je Denon DN-MC6000 of MIDI controller van vergelijkbaar formaat met deze sleeve van UDG. Hij is gevoerd voor extra bescherming.

UDG Ultimate Midi Controller Backpack small zwart/oranje

€199,95

Natuurlijk wil je geen beschadigde MIDI controller. Dat wist UDG ook en heeft daarom deze degelijke MIDI controller backpack op de markt gebracht. Hij is gewatteerd waardoor je zeker kunt zijn van goede bescherming.

UDG Ultimate Midi Controller Backpack large zwart/oranje

€239,95

Deze MIDI controller backpack is ontworpen voor het vervoeren van tal van controllers. Denk aan de Denon DJ MC7000, NI Kontrol S8, Pioneer DDJ-RX/SX2, Pioneer XDJ-R1/Aero en de Numark NV/Mixtrack Pro 3.

UDG Ultimate Midi Controller SlingBag small zwart/oranje inside

€79,00

Natuurlijk wil je je Midi Controller goed beschermen als je ermee op pad gaat. Daarvoor heeft UDG deze SlingBag small op de markt gebracht. Zelfs je laptop is gemakkelijk en veilig mee te nemen in deze oerdegelijke tas.

UDG Ultimate Midi Controller SlingBag large zwart/oranje

€139,00

Deze flightbag van UDG is gemaakt voor de grotere MIDI-controllers. Denk hierbij aan de Native Instruments Traktor Kontrol S5, Pioneer DDJ-SB2, Numark Mixtrack Quad, Reloop Beatmix 2 MK2, Denon MC4000 en Akai MPC Renaissance.

Native Instruments Traktor Kontrol X1, Z1 en F1 flightbag

€38,00

Deze Native-Instruments flightbag is speciaal ontworpen voor de Kontrol X1, Z1 en F1 controllers. Hij beschermt jouw controller optimaal en heeft ook nog een stijlvolle uitstraling. De tas is gemaakt van uiterst stevig 1680D nylon.

Pioneer DJC-SC2 XDJ-AERO en DDJ-Ergo Flightbag

€188,00

De Pioneer DJC-SC2 is een flightbag die speciaal ontworpen is voor de XDJ-Aero, DDJ-SR en de DDJ-Ergo controllers. Vanaf nu vervoer je je controller met een optimale bescherming.

Pioneer DJC-SC3 XDJ-R1 Flightbag

€189,00

Met de Pioneer DJC-SC3 haal je een nette flightbag in huis voor de Pioneer XDJR1 controller. Deze flightbag is ook te dragen als rugzak en voorzien van extra ruimte voor het opbergen van een laptop en accessoires zoals een koptelefoon.

Accu-case ASC-AS-190 Flightbag voor MIDI controllers

€49,00

Deze flightbag van Accu-Case is geschikt voor het opbergen en vervoeren van een MIDI controller. Kijk even goed naar de afmetingen om te zien of jouw MIDI controller er ook in past.

UDG Urbanite MIDI Controller Flightbag large zwart

€159,00

De UDG Urbanite MIDI Controller Flightbag large is geschikt voor de grotere MIDI-controllers zoals de Pioneer DDJ-RX/SX2/SX/RR/SR, XDJ-R1, NI Traktor S8, Denon DJ MC7000, Numark Mixtrack Platinum en Numark Mixtrack Pro 3.

Onze MIDI controller flightbags zorgen voor de nodige bescherming van je MIDI controller. Of kies je toch liever voor een flightcase uit ons ruime assortiment? In beide gevallen kun je altijd in onze winkel meer informatie verkrijgen over de producten van merken als UDG, Accu-case en Pioneer.