Luidsprekerhoezen

Electro Voice Luidsprekerhoes voor ZLX-15/ZLX-15P

€49,00

Een luidspreker zoals de Electro Voice ZLX-15 of ZLX-15P wil je natuurlijk graag krasvrij houden. In deze beschermhoes kun je de luidspreker prima opbergen en vervoeren. Dankzij het aangenaaide zijvak kun je ook de stroomkabel meenemen.

Electro Voice Luidsprekerhoes voor ZLX-12/ZLX-12P

€49,00

Bescherm je Electro Voice ZLX-12 of ZLX-12P luidspreker optimaal met deze stevige, gewatteerde luidsprekerhoes. De hoes is voorzien van het bekende EV logo en ook aan een opbergvakje voor de stroomkabel is gedacht.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS218S

€49,00

Eenmaal in het bezit van één of meerdere Alto Pro TS218S subwoofers wil je deze natuurlijk goed beschermen tegen krassen, deuken en andere beschadigingen. Alto Pro heeft daarom deze luidsprekerhoes op de markt gebracht, die perfect past!

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS215S

€49,00

Bescherm je ALto TS215S subwoofer tegen krassen, deuken en andere beschadigingen met deze fijne, stevige, nylon luidsprekerhoes. Je plaatst hem heel eenvoudig over de subwoofer.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS212S

€49,00

Een mooie subwoofer zoals de Alto Pro TS212S kun je alleen maar mooi houden door hem goed te beschermen. Alto heeft hiervoor deze luidsprekerhoes op de markt gebracht. Hij heeft de perfecte pasvorm!

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS215

€39,00

Deze Alto Pro Luidsprekerhoes voorkomt beschadigingen zoals krassen op je Alto Pro TS215 actieve luidspreker. De hoes is speciaal ontwikkeld voor deze luidspreker en beschermt dan ook optimaal.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS212

€39,00

Met deze luidsprekerhoes van Alto Pro bescherm je je TS212 luidspreker perfect tijdens transport en opslag. De hoes is op maat gemaakt, het gebruikte materiaal is nylon en zorgt voor goede bescherming en een lange levensduur.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS210

€39,00

Voorkom krassen en deuken in je Alto Pro TS210 luidspreker met deze stevige nylon luidsprekerhoes. Hij is eenvoudig te plaatsen over de luidspreker en ook zijn de handgrepen nog prima te bereiken.

DAP Luidsprekerhoes voor 2x Odin S-18A

€195,00

Met deze luidsprekerhoes bescherm je twee DAP Odin S-18A subwoofers perfect tijdens transport en opslag. Deze hoes is gemaakt om 2 subwoofers op een wielplaat te beschermen.

DAP Luidsprekerhoes voor Odin S-18A

€149,00

Bescherm je DAP Odin S-18A subwoofer met deze degelijke beschermhoes. Deze hoes is geschikt voor één Odin S-18A subwoofer met wielen op de achterzijde. Als de subwoofer op de wielen staat kan de hoes hier gemakkelijk overheen geplaatst worden.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Road Buddy 10

€39,00

Deze luidsprekerhoes past exact om een LD Systems Road Buddy 10. Het is een mobiele set, dus de wieltjes moeten ten alle tijden vrij zijn. Dit heeft LD Systems prima opgelost met deze hoes, gemaakt van waterafstotend nylon.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 15 G3

€45,00

Een nieuwe serie LD Systems Stinger luidsprekers, betekent ook een nieuwe serie luidsprekerhoezen. Deze hoes is op maat gemaakt voor de LD Systems Stinger 15 G3 en zit als gegoten!

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 12 G3

€38,00

De luidsprekerhoezen die fabrikanten leveren zijn niet altijd de meest stevige hoezen. Deze luidsprekerhoes voor de LD Systems Stinger 12 G3 is daar echt een uitzondering op. Hij is namelijk oerdegelijk en voorzien van 8mm dikke vulling.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 10 G3

€30,00

Niet vaak kom je zo'n stevige luidsprekerhoes tegen als dit type van LD Systems. Hij is op maat gemaakt voor de Stinger 10 G3 en past helemaal perfect. Hij is vervaardigd uit waterafstotend nylon en voorzien van kabelcompartiment.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 8 G3

€24,00

Wie in het bezit is van de LD Systems Stinger 8 G3 luidspreker wil daar waarschijnlijk liever geen krassen op krijgen. Daarom ontwierp LD Systems deze oerdegelijke luidsprekerhoes, op maat gemaakt voor de Stinger 8 G3.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger Sub 18 G3

€52,90

Regelmatig leveren fabrikanten luidsprekerhoezen voor hun producten. Vaak zijn dat simpele, dunne hoesjes, maar niet bij LD Systems. Deze hoes voor de Stinger Sub 18 is namelijk gemaakt van waterafstotend nylon en heeft een 8mm dikke vulling.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger Sub 15 G3

€47,90

De LD Systems Stinger Sub 15 G3 optimaal beschermen? Het kan met deze fijne luidsprekerhoes, die op maat gemaakt is voor deze subwoofer. Hij is vervaardigd uit waterafstotend nylon en voorzien van flapjes voor de handgrepen.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 11 G2 subwoofer

€39,00

Als je in het bezit bent van een LD Systems MAUI 11 G2 systeem dan wil je die waarschijnlijk goed beschermen tijdens transport. Deze hoes is speciaal ontworpen voor de subwoofer van de MAUI 11 G2. Gemaakt van waterafstotend nylon.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 11 G2 satelliet speaker

€58,00

In deze zeer stevige luidsprekerhoes van LD Systems plaats je eenvoudig beide delen van de satelliet kolom van de MAUI 11 G2. Zo zorg je ervoor dat de set krasvrij en stofvrij blijft. Bovendien is hij eenvoudig mee te nemen.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 28 G2 subwoofer

€35,00

Zeer degelijke luidsprekerhoes, speciaal ontwikkeld voor de LD Systems MAUI 28 G2 subwoofer. Hij is precies op maat gemaakt, waardoor hij de ideale pasvorm heeft. De handgrepen blijven uiteraard bereikbaar.

Een goede hoes voor je luidsprekers is natuurlijk een must. Makkelijk te vervoeren en voor alle boxen beschikbaar. Voor nog meer stevigheid kijkt eens naar de luidspreker flightcases.