CD-speler & mixer flightbags

Pioneer DJC-RX2 BAG tas voor XDJ-RX2

€129,00

Op zoek naar een goede manier om je XDJ-RX2 te beschermen? Deze Pioneer DJC-RX2 BAG is voorzien van fleecevoering en noppenschuim voor een ideale bescherming.

Pioneer Flightbag voor DJM-S9

€99,00

Op zoek naar een betaalbare manier om je Pioneer DJM-S9 op te bergen en/of te vervoeren? Het kan heel eenvoudig met deze flightbag van Pioneer. Hij is op maat gemaakt voor de DJM-S9 en er is bovendien ruimte genoeg voor alle toebehoren.

Pioneer Flightbag voor CDJ-2000NXS2 en DJM-900NXS2

€120,00

De CDJ-2000NXS2 en DJM-900NXS2 zijn beide prijzige producten. Om ze goed te beschermen raden wij het gebruik van een flightcase of flightbag ten zeerste aan. Deze DJC-NXS2 flightbag is ontworpen door Pioneer en biedt prima bescherming!

UDG Ultimate CD speler / Mixer tas large

€134,95

Met deze Ultimate speler/mixer tas van UDG neem je je speler of mixer veilig mee op pad. Hij is voorzien van extra schuim, zodat je apparatuur niet beschadigt. Dit is de grote variant voor grotere spelers en mixers.

UDG Ultimate Pioneer CD speler/Mixer tas small

€109,00

Een dure mixer of speler van topmerk Pioneer verdient eigenlijk altijd de allerbeste bescherming. Dat UDG hiervoor kan zorgen, mag inmiddels bekend zijn.

UDG Ultimate Pioneer CD speler/Mixer tas large

€134,95

Met deze Ultimate Pioneer speler/mixer tas van UDG neem je je Pioneer speler of mixer veilig mee op pad. Hij is voorzien van extra schuim, zodat je apparatuur niet beschadigt. Aan de voorkant is een vak voor accessoires aangebracht.

Pioneer DJC-800 BAG tas voor DDJ-800

€119,00

Op zoek naar een goede manier om je DDJ-800 te beschermen? Deze Pioneer DJC-800 BAG is voorzien van fleecevoering en noppenschuim voor een ideale bescherming.

Een handig opbergsysteem voor je CD-speler en mixer in diverse maten en van een topmerk als UDG. Zo'n tas is makkelijk mee te nemen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een CD-speler flightcase.