19 inch ventilatie- en beschermpanelen

DAP 19 inch ventilatiepaneel 1 HE zwart

€3,20

Zorg voor wat verkoeling in je 19 inch rack of flightcase met dit ventilatiepaneel van 1 HE hoog. Voorzien van U-vorm zodat alles netjes afsluit.

DAP 19 inch ventilatiepaneel 2 HE zwart

€4,60

Zorg voor wat verkoeling in je 19 inch rack of flightcase met dit ventilatiepaneel van 2 HE hoog. Voorzien van U-vorm zodat alles netjes afsluit.

DAP 19 inch beschermpaneel 1 HE

€6,70

Soms is het belangrijk dat er geen aanpassingen gedaan kunnen worden aan de juiste instellingen van een apparaat. Dit beschermpaneel zorgt ervoor dat niemand bij je 19 inch apparatuur kan komen. De hoogte is 1 HE.

DAP 19 inch beschermpaneel 2 HE

€6,10

Soms is het belangrijk dat er geen aanpassingen gedaan kunnen worden aan de juiste instellingen van een apparaat. Dit beschermpaneel zorgt ervoor dat niemand bij je 19 inch apparatuur kan komen. De hoogte is 2 HE.

DAP 19 inch beschermpaneel 3 HE

€8,95

Soms is het belangrijk dat er geen aanpassingen gedaan kunnen worden aan de juiste instellingen van een apparaat. Dit beschermpaneel zorgt ervoor dat niemand bij je 19 inch apparatuur kan komen. De hoogte is 3 HE.

DAP 19 inch beschermpaneel 4 HE

€13,80

Soms is het belangrijk dat er geen aanpassingen gedaan kunnen worden aan de juiste instellingen van een apparaat. Dit beschermpaneel zorgt ervoor dat niemand bij je 19 inch apparatuur kan komen. De hoogte is 4 HE.

DAP 19 inch beschermpaneel met slot 1 HE

€12,00

Zorg ervoor dat niet iedereen ongewenst de instellingen van de apparatuur kan wijzigen met dit DAP beschermpaneel met een hoogte van 1 HE. Voorzien van een slotje.

DAP 19 inch beschermpaneel met slot 2 HE

€14,00

Zorg ervoor dat niet iedereen ongewenst de instellingen van de apparatuur kan wijzigen met dit DAP beschermpaneel met een hoogte van 2 HE. Voorzien van een slotje.

DAP 19 inch beschermpaneel met slot 3 HE

€16,00

Zorg ervoor dat niet iedereen ongewenst de instellingen van de apparatuur kan wijzigen met dit DAP beschermpaneel met een hoogte van 3 HE. Voorzien van een slotje.

DAP 19 inch beschermpaneel met slot 4 HE

€17,40

Zorg ervoor dat niet iedereen ongewenst de instellingen van de apparatuur kan wijzigen met dit DAP beschermpaneel met een hoogte van 4 HE. Voorzien van een slotje.

Adam Hall 19 inch safetypaneel met plexiglas 1 HE

€13,75

Dit 19 inch safetypaneel met plexiglas is ideaal om jouw apparatuur te beschermen. Het safetypaneel is eenvoudig te monteren met een inbouwhoogte van 1 HE.

Adam Hall 19 inch safetypaneel met plexiglas 2 HE

€16,40

In openbare ruimtes is het verstandig belangrijke apparatuur te beschermen, zodat niet iedereen wijzigingen kan aanbrengen. Daarvoor wordt dit safetypaneel gebruikt. De hoogte is 2 HE.

Adam Hall 19 inch ventilatie safetypanel 1 HE

€10,25

De geïnstalleerde apparatuur in een 19 inch rack hoeft niet voor iedereen bereikbaar te zijn. Dit geperforeerde safetypanel van 1 HE, zorgt voor afscherming en ventilatie.

Adam Hall 19 inch ventilatie safetypanel 2 HE

€10,65

Dit geperforeerde safetypanal geeft ventilatie en veiligheid aan jouw apparatuur. Dit safetypanel is eenvoudig te monteren in een 19 inch rack met een inbouwhoogte van 2 HE.

Adam Hall 19 inch ventilatie safetypanel 3 HE

€11,65

Wil je er zeker van zijn dat niet iedereen wijzigingen kan aanbrengen aan de geïnstalleerde apparatuur? Gebruik dan dit geperforeerde safetypaneel van 3 HE.

Adam Hall Plat ventilatiepaneel 1 HE verticale slots

€6,00

In veel flightcases of 19 inch racks is behoefte aan een beetje verkoeling. Dit platte ventilatiepaneel heeft verticale sleuvel en is 1 HE hoog.

Adam Hall Ventilatiepaneel 1 HE verticale slots

€4,50

In veel flightcases of 19 inch racks is behoefte aan een beetje verkoeling. Dit ventilatiepaneel heeft verticale sleuven en is 1 HE hoog.

Adam Hall Ventilatiepaneel 1 HE horizontale slots

€4,50

In veel flightcases of 19 inch racks is behoefte aan een beetje verkoeling. Dit ventilatiepaneel heeft horizontale sleuvel en is 1 HE hoog.

Adam Hall Ventilatiepaneel 1 HE geperforeerd

€4,50

In veel flightcases of 19 inch racks is behoefte aan een beetje verkoeling. Dit ventilatiepaneel heeft tientallen gaatjes en is 1 HE hoog.

Adam Hall Ventilatiepaneel 2 HE horizontale slots

€5,95

In veel flightcases of 19 inch racks is behoefte aan een beetje verkoeling. Dit ventilatiepaneel heeft horizontale sleuvel en is 2 HE hoog.